ved jasné že nenapíšem (no a že kto moralizuje), strčil som prsty do riti :D :D
ja nemoralizujem a aj sa zasmejem rád ale dal som si záväzok, že tieto témy už budem ignorovať pre svoje dobro aj dobro ostatných....keď už sú tie vianoce O:)
ja nemoralizujem a aj sa zasmejem rád ale dal som si záväzok, že tieto témy už budem ignorovať pre svoje dobro aj dobro ostatných....keď už sú tie vianoce O:)
no hej len a len preto :) ale inokedy by som nemal zábrany ;) ved no...
ale sem to musím napísať :) ten človek je stredne pokročilý :(
..to nič Rolo, viem o 16 ročnom čo má v profile stredne pokročilý a zároveň má napísané, že sa ešte len učí fotiť a mamé byť na neho milší :)))....ale to vraj už dlhšie nie je aktuálny ten profil, on už fotí za peniaze ;)))))))
..to nič Rolo, viem o 16 ročnom čo má v profile stredne pokročilý a zároveň má napísané, že sa ešte len učí fotiť a mamé byť na neho milší :)))....ale to vraj už dlhšie nie je aktuálny ten profil, on už fotí za peniaze ;)))))))
piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii*i tam :D :D Maťko idem spať lebo nedodržím náhodou slub :)
ja kupujem veci cez rok, nie na Vianoce...a k fotovybave toho bolo tento rok dost...
ale vsimol som si, ze ti prisli hodinky...kupoval si tam, kde si pisal?
..to už bolo v nejakom starom vlákne s tým tlačítkovým zoomom :))....aj Lkový objektív s digitálnym zoomom ;D
teraz sú tu aj iné perličky...toto vianočné obdobie nemá chybu ;) KESKOSENI napísal jednému že ked chceš na šport, tak 18-500 f2.8 is usm musíš mať, a ten začal hľadať na amazon.com :D :D
teraz sú tu aj iné perličky...toto vianočné obdobie nemá chybu ;) KESKOSENI napísal jednému že ked chceš na šport, tak 18-500 f2.8 is usm musíš mať, a ten začal hľadať na amazon.com :D :D
offtopic 2 :o)
ale vsimol som si, ze ti prisli hodinky...kupoval si tam, kde si pisal?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa