ja 2-3 mesiace :D :D ale hlavne v bazároch čakám nával low-end zrkadloviek, ludia to podostávali pod stromček, hľadajú tam tlačítko zoomu +/-, ked nenájdu tak to asi radšej predajú ;)
jaaaj kto by už len také sklo predával. Jediný možný dôvod ktorý je ospravedlniteľný je ak nemáš na hypotéku a banka ti chce siahnuť na dom ;-)))
Vtedy sa dá tento počin ospravedlniť. Cítim že kúpiš nový alebo natrafíš na dákeho zúfalca
...nepíše, že jej otec dal 5000€..........a neplač Rolo...
píše píše, že oco doložil do peňaženky 5000 € alebo som niečo zle pochopil? ale nechaj ma nech sa trošku vyplačem :) (ako čítam dievča ani nevie čo je to grip :)) ale obchodník/eshop bude mať krásny deň :)
píše píše, že oco doložil do peňaženky 5000 € alebo som niečo zle pochopil? ale nechaj ma nech sa trošku vyplačem :) (ako čítam dievča ani nevie čo je to grip :)) ale obchodník/eshop bude mať krásny deň :)
...otec jej doložil a môže do toho investovať 5000....to je rozdiel......a však nech si kupuje každý čo chce, mám u prdele
offtopic 2 :o)
Vtedy sa dá tento počin ospravedlniť. Cítim že kúpiš nový alebo natrafíš na dákeho zúfalca
tebe ocko ´nepriloží´ do peňaženky 5000€? z toho by sa dalo rozširovať nie? (sorry neudržal som sa :()
viem som zlý, ale je ten svet spravodlivý? ;)
viem som zlý, ale je ten svet spravodlivý? ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa