Fórum » Návrhy a pripomienky

offtopic 2 :o)

2009-09-29 21:23:38+02
Mili obyvatelia a obyvatelky :o) Prinasam vam pokracovanie oblubenej temy vo fore, takze sa mozte realizovat v tom spravnom vlakne :o)

conan7
2009-10-02 16:54:57+02
príspevok od: quintes
No co ak tam budem sam canonista a Granko musi byt rozhodca.. predsa sa nedam do timu k nejakym Nik oň-ňákom nie???
zatial to vyzerá tak že budete dvaja canonisti???????? jaj no a Strhak to chce fotiť namiesto toho aby hral :D aké trááááápne :D :D Tak Granko nemôže byť rozhodca. Rozhodca by mal byť nejaký Pentax, Sony, Olympus nemyslíš si? aj my tak vychádza na rozhodcovskú trojicu :D Sony píska, na čiarách Pentax-Olympus

quintes
2009-10-02 17:12:51+02
príspevok od: conan7
zatial to vyzerá tak že budete dvaja canonisti???????? jaj no a Strhak to chce fotiť namiesto toho aby hral :D aké trááááápne :D :D Tak Granko nemôže byť rozhodca. Rozhodca by mal byť nejaký Pentax, Sony, Olympus nemyslíš si? aj my tak vychádza na rozhodcovskú trojicu :D Sony píska, na čiarách Pentax-Olympus
Normalne som nahnevany.. tak konecne mam peniaze a dnes som nekupil tokin... sila....

Strhak
2009-10-02 20:20:02+02
príspevok od: conan7
no mne žiaľ do toho termínu niečo vbehlo. Robíme veľkú firemnú akciu na ktorej budem musieť byť. Takže ak to bude toho 24-25.10 nebudem sa môcť zúčastniť. Už som písal grankovy, ale kvôli mne asi nebudete presúvať chatu o jeden týždeň neskôr :-(

2009-10-02 20:52:37+02
príspevok od: Strhak
no mne žiaľ do toho termínu niečo vbehlo. Robíme veľkú firemnú akciu na ktorej budem musieť byť. Takže ak to bude toho 24-25.10 nebudem sa môcť zúčastniť. Už som písal grankovy, ale kvôli mne asi nebudete presúvať chatu o jeden týždeň neskôr :-(
ach jo...Pali, ten kolotoc sa uz neda presunut z dvoch dovodov - prvy je, ze uz aj ubytko sa riesi na ten termin a viac-menej je poriesene, dnes som mal stretko ohladom studia, co tam mozno bude, nejaka prezentacka atd, takze aj tam som dal termin a druha vec je, ze tyzden na to je sviatok Vsetkych svatych, ludia chodia na hroby a tak, to by som tam bol sam...a z ucty k zosnulym sa to ani nepatri nieco take vtedy robit..ale do BB nie je daleko a v SC som este nebol :o))

Strhak
2009-10-02 20:59:26+02
príspevok od:
ach jo...Pali, ten kolotoc sa uz neda presunut z dvoch dovodov - prvy je, ze uz aj ubytko sa riesi na ten termin a viac-menej je poriesene, dnes som mal stretko ohladom studia, co tam mozno bude, nejaka prezentacka atd, takze aj tam som dal termin a druha vec je, ze tyzden na to je sviatok Vsetkych svatych, ludia chodia na hroby a tak, to by som tam bol sam...a z ucty k zosnulym sa to ani nepatri nieco take vtedy robit..ale do BB nie je daleko a v SC som este nebol :o))
tak ma hádam aspoň prídete pozrieť, je mi to ľúto ale tu si treba určiť priority a táto akcia má tú najvyššiu. Ako ten najvyšší z najnižších musím ísť príkladom a aj po profesnej stránke mi to dá mnoho. Tak skúste si nájsť čas a zaraďte si to do programu, bude to určte zaujímavé. Žiaľ dopadlo to takto a ja s tím už nič iné nenarobím, chcel som veľmi to vieš, hádam nabudúce ;-)

2009-10-02 21:05:24+02
tak ma hádam aspoň prídete pozrieť, je mi to ľúto ale tu si treba určiť priority a táto akcia má tú najvyššiu. Ako ten najvyšší z najnižších musím ísť príkladom a aj po profesnej stránke mi to dá mnoho. Tak skúste si nájsť čas a zaraďte si to do programu, bude to určte zaujímavé. Žiaľ dopadlo to takto a ja s tím už nič iné nenarobím, chcel som veľmi to vieš, hádam nabudúce ;-)
ja viem, ze si chcel ist, o tom nepochybujem...ale vidis, clovek meni a firma zmeni :o) dobre, davam ta na programovy zoznam...ti tam nabehne neviem kolko ludi s fotakmi, to bude parada :o))

Strhak
2009-10-02 21:19:37+02
príspevok od:
ja viem, ze si chcel ist, o tom nepochybujem...ale vidis, clovek meni a firma zmeni :o) dobre, davam ta na programovy zoznam...ti tam nabehne neviem kolko ludi s fotakmi, to bude parada :o))
hahaha no uvidí sa, inak pre pár ľudí čo by mali záujem nech si donesú dáku fotku čo by chceli naozaj veľkú a naše grafičky sa na to môžu pozrieť, prípadne aj vytlačiť a keďže pôjde o prezentačnú akciu tak len za symbolickú cenu. Ja si tiež idem pripraviť pár fotiek čo pošlem cez plotter na papier vo veľkom formáte ;-)

SHoDaN
2009-10-02 22:16:01+02
Nic si z toho nerob, ani v USA ju lahko nezozenies.. Adorama,BHfotovideo...

OUT OF STOCK.

2009-10-02 23:19:50+02
práve som odskúšal 18 stupňové pivo tesco strong lager full bodied beer obsah alkoholu 7% za 45centov v plechu za 0,5 l fakt šupa odporúčam :)

Strhak
2009-10-02 23:31:00+02
príspevok od:
práve som odskúšal 18 stupňové pivo tesco strong lager full bodied beer obsah alkoholu 7% za 45centov v plechu za 0,5 l fakt šupa odporúčam :)
ja sa práve odporúčam spať, keďže zajtra ráno do Nitry mám naplánovanú cestu ;-) Aspoň toto keď už na tú chatu sa mi nedá ísť...

maTTo_corp
2009-10-02 23:31:24+02
príspevok od:
...labužník čo? :))))

2009-10-02 23:38:40+02
ja sa práve odporúčam spať, keďže zajtra ráno do Nitry mám naplánovanú cestu ;-) Aspoň toto keď už na tú chatu sa mi nedá ísť...
sa teším na tie fotky hostes girl pri novom medveďovi alebo 4ring a iné snažil som sa nerobiť reklamu tak dúfam že to vyšlo

2009-10-02 23:47:19+02
príspevok od: maTTo_corp
...labužník čo? :))))
labužník nie :) to je čistá propaganda za tu cenu na chatu šupa jak sviňa :)

maTTo_corp
2009-10-03 07:43:48+02
príspevok od:
labužník nie :) to je čistá propaganda za tu cenu na chatu šupa jak sviňa :)
ja som si včera dal čapované 12° Krušovice a 2x 11° Budvar....myslím, že Krušovice u mňa vyhrali :))

quintes
2009-10-03 09:09:34+02
príspevok od: SHoDaN
Nic si z toho nerob, ani v USA ju lahko nezozenies.. Adorama,BHfotovideo...

OUT OF STOCK.
vies, najhorsie je to, ze mas peniaze, a nevies co s nimi :)
pre vysvetlenie, urcite chcem objektiv.... takze sa fakt lamem medzi tokinou a mne asi aj postacujucou sigmou 10-20.... a najhorsie je to, ze ju chcem dnes :)
no musim sa asi prebrat, zijem na slovensku :)))

maTTo_corp
2009-10-03 09:16:00+02
čau :)...prečo si včera nedošiel na stretko?

quintes
2009-10-03 11:56:15+02
príspevok od: maTTo_corp
čau :)...prečo si včera nedošiel na stretko?
mal som syna na starosti, plan bol ze o piatej ho nesiem k venusi (exmanzelka, z venuse.. ako kazda zena.. apropo, venusa ako jedina z planet sl.sustavy sa toci opacne), no a zaspal mi tak som ho nechcel zobudit a prebral sa o pol siedmej.. ako bolo???

quintes
2009-10-03 11:57:17+02
a pre vsetkych, mam tamorn 10-24 :))))

quintes
2009-10-03 11:58:14+02
a pre nikonakov, nepoziciavam :)))

maTTo_corp
2009-10-03 11:58:36+02
príspevok od: quintes
mal som syna na starosti, plan bol ze o piatej ho nesiem k venusi (exmanzelka, z venuse.. ako kazda zena.. apropo, venusa ako jedina z planet sl.sustavy sa toci opacne), no a zaspal mi tak som ho nechcel zobudit a prebral sa o pol siedmej.. ako bolo???
myslím že veľmi dobre....:) nakoniec to nebolo až tak o fotení ale už len o to ide , že ak príde 10-12 ľudí s rovnakým postihnutím tak to nemôže byť zlé..:)

Strana 7 z 402
1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 401 402

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()