pracujem ako veduci vyroby v jednej firme zaoberajucej sa vstrekovanim plastov - diely pre automobilovy priemysel.. fotoaparat je moja antistresova suprava.
akurat som sa rozhodol kupit novy byt a som tzky uchyl na moderny dizajn, lahke linie a hratky so svetlom...mozno by som ta aj vedel vyuzit...aj tvoris alebo robis podla predloh?
99% tvorim ale samozrejme ze nejake tvoje predstavy potrebujem vediet :)
ja som plateny tajnymi organizaciami, aby som pravidelne provokoval tu na ephoto fore. inak by tu bola nuda a chodilo sme malo ludi :-D si pozrite taku diskusiu o D3s ;-) nikdy by bezo mna nemali tolko hitov na ten clanok :-D :-D :-D
originálne geodet, v súčastnosti administratívny pracovník na technickom úseku - majetkoprávne usporiadanie nehnuteľnosti firmy, ktorá sa stará o produkt, bez ktorého by na Zemi život nebol... :D :D
pracujem v nemenovanej banke ... popri tom robím aj to, čo som vyštudoval (projekty RD ... zopár drobných stavieb mi aj stojí a nespadlo :))) ... ešte ako začínajúci projektant som robil v jednej nemenovanej firme, kde som sa o.i. poddieľal na výrobe výrobných výkresov pre interiér predajne Peugeot na brnianskej v BA, komplet exteriérové výplne otvorov pre soc. poisť. Humenné, interiéry v Shoping Park Soravia, ...)
ja som zatial konstrukter v strojarenstve,chcel som ist robit leteckeho konstruktera do honeywell ale moja anglictina sa im nezdala dost dobra, svine americke:-)
pridavam sa ku skupinke strojarov konstrukterov (automobilovy priemysel), akurat ze kriza.... no, svine americke :)
Fotenie bol konicek, v sucasnosti je to pre mna aj cosi viac
Ake povolanie vykonavate?
fotenie je pre mňa relax
Fotenie bol konicek, v sucasnosti je to pre mna aj cosi viac
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie