Vcera vecer som este v pohode robil na dvoch monitoroch, uspim notebook, rano otvorim displej a velky sa nezapina. Z MBP 13" cez originalnu redukciu na hdmi cez zlaty philips kabel - monitor LG M228WD pise No Signal, mac ho nema v zozname displejov (ani po Detect displays). Skusal som napojit aj nikon d90 a sony vaio, vysledok taky isty. Ked vsak zapojim velky pocitac cez dvi-hdmi kabel na ten monitor, funguje normalne, zapojenie mbp na iny monitor funguje tiez. Viete niekto, co s tym moze byt? dakujem
Tak neviem ale skus to restartnut a pouzivat bez monitora urcitu dobu vypnut a skusit znovu Skontroluj kabel Skontroluj vystup na notebooku Ak ma nieco napadne tak to sem hodim
Michal source mam dobry, vravim vcera to fungovalo...podla for maju tento problem skoro vsetci, ktori uspali mac bez odpojenia monitora a riesenie sa zatial nenaslo..ach jaj..cez Onyx som vycistil cache a pustil udrzbove skripty, ale nepomaha nic
Monitor sa nejavi ako pripojeny
Z MBP 13" cez originalnu redukciu na hdmi cez zlaty philips kabel - monitor LG M228WD pise No Signal, mac ho nema v zozname displejov (ani po Detect displays).
Skusal som napojit aj nikon d90 a sony vaio, vysledok taky isty. Ked vsak zapojim velky pocitac cez dvi-hdmi kabel na ten monitor, funguje normalne, zapojenie mbp na iny monitor funguje tiez.
Viete niekto, co s tym moze byt? dakujem
Skontroluj kabel
Skontroluj vystup na notebooku
Ak ma nieco napadne tak to sem hodim
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie