Neviem či som čudný človek alebo si aj ostatní ludia myslia to čo ja že táto foto je podfuk www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/338593/krajinka1/?s=24h nejeden na ňu písal že je to čudné že sa dostala do top24 , je mu to ani nezávidim a je mi to jedno no furt vo mne beží myšlienka ako takáto foto sa tam dostala ... ved ani raz som nevidel v piatich prvych topkach zlu foto ako je táto
čo si myslíte : autor vymyslel viacero účtov aby foto olajkoval ? je to hacker ? alebo to olajkovali samotný ludia ?
Problem som presetril, zmazal uzivatela a jeho dalsie konta. Programator bude pracovat na zlepseni zabezpecenia. Autor fotografie "jojinko78" za nic nemoze, tak vas poprosim aby ste ho neobvinovali. Temu tymto zatvaram.
Ma to dojst tak daleko, ze ti vymazem konta a zablokujem IP? Prave si mi dal na to pravo.
Vies, ze ani tym by si mi nezabranil chodit sem. Skus to urobit opacne, spravaj sa zodpovedne ako sefredaktor a nie ako nejaky prednovembrovy kadrovak. Za mojimi komentarmi skus hladat aj nieco ine nielen apriori rypanie. Je to len na tebe.
čudo na ephoto
čo si myslíte : autor vymyslel viacero účtov aby foto olajkoval ? je to hacker ? alebo to olajkovali samotný ludia ?