Fórum » Ankety

čudo na ephoto

Jozi Mačutek
Jozi Mačutek 2013-02-15 19:59:01+01
Neviem či som čudný človek alebo si aj ostatní ludia myslia to čo ja že táto foto je podfuk www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/338593/krajinka1/?s=24h nejeden na ňu písal že je to čudné že sa dostala do top24 , je mu to ani nezávidim a je mi to jedno no furt vo mne beží myšlienka ako takáto foto sa tam dostala ... ved ani raz som nevidel v piatich prvych topkach zlu foto ako je táto

čo si myslíte : autor vymyslel viacero účtov aby foto olajkoval ? je to hacker ? alebo to olajkovali samotný ludia ?

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2013-02-15 23:32:13+01
Problem som presetril, zmazal uzivatela a jeho dalsie konta. Programator bude pracovat na zlepseni zabezpecenia. Autor fotografie "jojinko78" za nic nemoze, tak vas poprosim aby ste ho neobvinovali. Temu tymto zatvaram.
0
0

Marcel Rebro
2013-02-15 23:32:36+01
príspevok od: Napster050
nechaj ho, nech sa hrá.... myslím že najväčším trestom preňho bude, ked si ho všetci prestanete všímať...
ano
1
3

sachmo1
2013-02-15 23:35:31+01
príspevok od: Karol Srnec
Ma to dojst tak daleko, ze ti vymazem konta a zablokujem IP? Prave si mi dal na to pravo.
Vies, ze ani tym by si mi nezabranil chodit sem. Skus to urobit opacne, spravaj sa zodpovedne ako sefredaktor a nie ako nejaky prednovembrovy kadrovak. Za mojimi komentarmi skus hladat aj nieco ine nielen apriori rypanie. Je to len na tebe.
6
2

Strana 3 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()