Dobrý deň, stala sa mi asi najstrašnejšia vec v živote fotografa, boli mi ukradnuté fotoaparáty s kompletnou výbavou čo bola v brašni(objektív, clona, nabíjačka, karta, film, vecičky na čistenie....) čiže som prišiel úplne o všetko. Vec som samozrejme ohlásil na polícii a zadal im výrobné čísla napriek tomu som sa chcel spýtať či sa náhodou niekomu niečo podobné nestalo ( nieže by som to niekomu prial, to určite nie) poprípade ako sa správať v takejto situácii. Ak by sa chcel niekto podeliť o názory vopred ďakujem!
Úprimnú sústrasť. Jediné čo by Ti mohlo možno pomôcť je - všade, kde sa dá (aj tu) zverejni, o akú techniku išlo, aké výrobné číslo, poznávacie znamenia (odreniny) a pokiaľ sa dotyčný pokúsi niečo z toho predať, možno budeš mať šťastie, že si to niekto všimne. Šanca je to malá, ale nič to nestojí. A prípadne si obehni pár krát bazáry a sleduj ponuky na predaj techniky internete. Budem Ti držať palce...
Skus presne tak ako už napísal dodo bb. Hlavne sleduj inzeráty na nete a v časopisoch ako avizo a pod. určite to nekradol preto aby s tým fotil ale aby to spenažil. želám vela sťastia.
Ukradnutý fotoaparát
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa