Ahojte, som tu nový. Volám sa David, mám 17,tento rok budem mať 18. Fotenie ma dosť baví,ale mám starší foťák, s ktorým sa nedajú robit veľmi kvalitné fotky (Finepix S6500fd). Keďže sa foteniu chcem venovať aj v budúcnosti, chcel by som nabrať nejaké tie skúsenosti. Rád fotím prírodu, ale aj portréty. Chcem presvedčiť rodičov na kúpu zrkadlovky, do ktorej by som aj ja dal peniaze. Čo sa týka hodnoty nech sa pohybuje okolo 500-600€ max do 700€. Do môjho oka padol Canon 550D alebo Canon 600D. Preferujem značku Canon, je mi sympatickejšie,ale kľudne poraďte aj iný. Nie som amatér,lebo fotím dlhšiu dobu,ale ani nie pokročilí,niečo medzi tým,ale bližšie k amatérovi . Chcel by som rozvíjať svoje schopnosti,ale na to potrebujem lepší foťák. Aký by ste mi poradili? Za odpovede dopredu ďakujem
"Nie som amatér,lebo fotím dlhšiu dobu" odkedy doba priamo fotenie ovplyvňuje fotografickú odbornosť...? skôr ako založíš nové a ďalšie úplne zbytočné vlákno tak skús trošku pohľadať,sú ich tu desiatky.....
Zrkadlovka
Fotenie ma dosť baví,ale mám starší foťák, s ktorým sa nedajú robit veľmi kvalitné fotky (Finepix S6500fd).
Keďže sa foteniu chcem venovať aj v budúcnosti, chcel by som nabrať nejaké tie skúsenosti. Rád fotím prírodu, ale aj portréty. Chcem presvedčiť rodičov na kúpu zrkadlovky, do ktorej by som aj ja dal peniaze.
Čo sa týka hodnoty nech sa pohybuje okolo 500-600€ max do 700€.
Do môjho oka padol Canon 550D alebo Canon 600D. Preferujem značku Canon, je mi sympatickejšie,ale kľudne poraďte aj iný.
Nie som amatér,lebo fotím dlhšiu dobu,ale ani nie pokročilí,niečo medzi tým,ale bližšie k amatérovi
Aký by ste mi poradili? Za odpovede dopredu ďakujem
skôr ako založíš nové a ďalšie úplne zbytočné vlákno tak skús trošku pohľadať,sú ich tu desiatky.....