chcel by som si nechať poradiť medzi týmito dvoma fotoaparátmi. Samsung ex1 vs. Panasonic LUMIX DMC-FZ48. Fotoaparát by som chcel viacmenej využivať v horách (Tatry a pod.) Vlastne neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvoma, obidva majú na nete dobre recenzie. Mám akurát požiadávky ako: -svižnosť (doteraz som mal Canon sx130 is, a trvalo mu celkom pekne dlho, kym spracoval foto) -širokouhlý objektív (čo majú oba moje výbery) -a výdrž batérie. Viem, že sú to diametrálne odlišné prístroje, no ak niekto má skúsenosti, resp. typ na lepšiu voľbu, tak by som bol vďačný za akúkoľvek radu.
mal som Panasonic FZ-35, bol výborný a mal vychytávky ktoré iné bežne nemali ale neviem či je to dôvod na tento výber cestou FZ. Samsung nepoznám a nikdy som to ani pri foto neriešil. Majú dobré monitory a podobné hračky ale či aj foto to som si nie istý. Ja ale osobne by som bol za FZ, môj názor .)
mal som Panasonic FZ-35, bol výborný a mal vychytávky ktoré iné bežne nemali ale neviem či je to dôvod na tento výber cestou FZ. Samsung nepoznám a nikdy som to ani pri foto neriešil. Majú dobré monitory a podobné hračky ale či aj foto to som si nie istý. Ja ale osobne by som bol za FZ, môj názor .)
ja si zasa myslim ze panasonic robi dobre televizory ale fotaky nie jedine co maju kvalitne su leica skla, ale aj tie verobia oni, a len ich degraduhu kvalitou koli tomu strasnemu odsumovaniu uz od iso 100
Dakujem za reakcie... cize zatial to zrejme vyzera na ten samsung. Hoci aj panasonic ma dobre recenzie, kvalita fotiek vraj je lepsia u samsungu a je predsa aj kompaktnejsi. Avsak na druhej strane FZ48 ma viac moznosti, dlhsiu vydrz a zrejme aj je trosku sviznejsi. Vlastne, dal som si ,tymto vymenovanim, asi opat chrobaka
Dakujem za reakcie... cize zatial to zrejme vyzera na ten samsung. Hoci aj panasonic ma dobre recenzie, kvalita fotiek vraj je lepsia u samsungu a je predsa aj kompaktnejsi. Avsak na druhej strane FZ48 ma viac moznosti, dlhsiu vydrz a zrejme aj je trosku sviznejsi. Vlastne, dal som si ,tymto vymenovanim, asi opat chrobaka
Ja som tiež za Lumix-panasonic, original baterie od nich ťa nesklamú ani pri mínus 15., a kvalitu snímok si musíš otestovať sám, hlavne necg to fotí do raw.
vezmi hocičo len už choď fotiť kašli na to vezmi ten samsung je to dobrá mašina využiješ ju nielen na horách ale aj v meste dobre sa drží dobre sa ovláda má veľmi dobrý výstup (RAW) tak neváhaj objednaj a foť foť foť
ja si zasa myslim ze panasonic robi dobre televizory ale fotaky nie jedine co maju kvalitne su leica skla, ale aj tie verobia oni, a len ich degraduhu kvalitou koli tomu strasnemu odsumovaniu uz od iso 100
Kompakty Panasonic neodšumujú všetky rovnako. Pri FZ150 to nie je najhoršie, najmä v RAW-e
Prístroj na hory EX1/FZ48 ?
chcel by som si nechať poradiť medzi týmito dvoma fotoaparátmi.
Samsung ex1 vs. Panasonic LUMIX DMC-FZ48.
Fotoaparát by som chcel viacmenej využivať v horách (Tatry a pod.) Vlastne neviem sa rozhodnúť medzi týmito dvoma, obidva majú na nete dobre recenzie. Mám akurát požiadávky ako:
-svižnosť (doteraz som mal Canon sx130 is, a trvalo mu celkom pekne dlho, kym spracoval foto)
-širokouhlý objektív (čo majú oba moje výbery)
-a výdrž batérie.
Viem, že sú to diametrálne odlišné prístroje, no ak niekto má skúsenosti, resp. typ na lepšiu voľbu, tak by som bol vďačný za akúkoľvek radu.
cize zatial to zrejme vyzera na ten samsung. Hoci aj panasonic ma dobre recenzie, kvalita fotiek vraj je lepsia u samsungu a je predsa aj kompaktnejsi. Avsak na druhej strane FZ48 ma viac moznosti, dlhsiu vydrz a zrejme aj je trosku sviznejsi. Vlastne, dal som si ,tymto vymenovanim, asi opat chrobaka
cize zatial to zrejme vyzera na ten samsung. Hoci aj panasonic ma dobre recenzie, kvalita fotiek vraj je lepsia u samsungu a je predsa aj kompaktnejsi. Avsak na druhej strane FZ48 ma viac moznosti, dlhsiu vydrz a zrejme aj je trosku sviznejsi. Vlastne, dal som si ,tymto vymenovanim, asi opat chrobaka
Ja som chcel xz-1 ale bol kvapku vacsi.
kašli na to vezmi ten samsung je to dobrá mašina využiješ ju nielen na horách ale aj v meste
dobre sa drží dobre sa ovláda má veľmi dobrý výstup (RAW) tak neváhaj objednaj a foť foť foť
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa