Fórum » Vyberáme fotoaparát

VYBER SCANERA

cica6
cica6 2012-07-19 13:47:19+02
dobry den vedeli by ste mi poradit pri vybere scaneru na filmy?

hladám scaner na ktorom by sa daly oscanovat kinofilmy a aj zvitkové a prípadne aj vacsie negativy 8x13...

najlepsie by bolo ak by sa na nom dali scanovat negativy v rolke. tak aby sa nemusel film strihat.

tiez aby bol dostatocne kvalitny. no nemam namysli profesionalny scaner.

aby sa daly kinofilmy scanovat co narychlejsie. urcite hladam iny sposob ako nastrihat film na 6x6policok a potom ho vkladat do ramecekov. film sa cely vlniii a bla bla. to trva cely den...

nejake scanery som uz pozeral ale nic moc.

dakujem za rady!

Brian
2012-07-21 15:13:43+02
príspevok od: Robert Simeg
Ved to tam mas napisane "canoscan 8800f"
sorry najprv som precital vsetky prispevky a potom som sa narychlo vratil k tejto a nejak to prehliadol

transporti686
2012-07-21 15:25:56+02
z tých plocháčov sa pri väčších formátoch podľa mňa dá aj tlačiť, keď sa s tým vie robiť, doostrí sa to, prípadne sa kúpia lepšie držiaky na film, ktoré lepšie riešia rovinu filmu, do akých veľkostí nemám vyskúšané, ale verím tomu, že to ide, lebo viem, že viacerí užívatelia na tom robia a sú celkom spokojní, všetko je iba otázka priorít, pozorovacej vzdialenosti a toho, čo človek považuje za výbornú technickú kvalitu

treba si samozrejme ale uvedomiť, že napr. 6x6 na coolscane 9000 a 6x6 na epsone V bude proste rozdiel v kvalite, ktorý tam proste je a pocíti ho samozrejme aj peňaženka.........

cica6
2012-07-22 10:50:18+02
nemá tu náhodou niekto aj epson 700/750 aj canon 8800/9000a aj starsie scaner? alebo dokonca niaky naozaj kvalitny scaner a potom to porovnat s epson. to by mohlo byt zaujimave . stretli ste sa niekto s katym testom?

doktor9
2012-07-25 16:44:22+02
príspevok od: cica6
ČO SI MYSLÍTE O TOMTO?

(viem že len an kinofilm)

Plustek OpticFilm 8200i AI
Práve po ňom pokukujem na ebay a internete, ale nikde neviem nájsť reakciu niekoho, kto ho aj naozaj používa (hladám scaner len na kinolifm)

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()