Ahoj, mám možnosť kúpiť zánovné stroje eos450d alebo eos1100d. Po prehliadnutí recenzií a surovom porovnaní jednotlivých prístrojov sa stále neviem rozhodnúť. Mala by to byť moja prvá zrkadlovka na vzdelávanie. Čo si o tom myslíte? Ktorú zobrať? Alebo radšej niečo iné? Dík Matej
Ahojte.. mam Canon EOS 1100D.. viem s nim fotit ciernobiele foto, sepia a podobne.. ucim sa.. dakujem..
Tak ako si aj ostatní všimli, otázku si nepoložila.
Ak máš na mysli, či vieš s 1100D fotiť čiernobiele foto, sépiu a podobne - áno, dá sa nastaviť scénický režim aby si fotila do požadovaného tónu. Pokiaľ ale zvolíš formát RAW, tak v PC môžeš tento efekt dosiahnúť bez akýchkoľvek problémov. Navyše z RAW formátu dostaneš nekomprimované dáta - teda akékoľvek úpravy, čo učiníš, budú robené so "surovou" fotkou - čo sa premietne do kvalitnejšej výslednej fotografie ako priamo zo scénického režimu a JPEG.
Canon EOS 450 D vs EOS 1100D
mám možnosť kúpiť zánovné stroje eos450d alebo eos1100d.
Po prehliadnutí recenzií a surovom porovnaní jednotlivých prístrojov sa stále neviem rozhodnúť.
Mala by to byť moja prvá zrkadlovka na vzdelávanie.
Čo si o tom myslíte? Ktorú zobrať? Alebo radšej niečo iné?
Dík Matej
co iso1600 450d vs 1100?
co vydrz baterie 450d vs 1100?
ostrost?
2.neviem
Ak máš na mysli, či vieš s 1100D fotiť čiernobiele foto, sépiu a podobne - áno, dá sa nastaviť scénický režim aby si fotila do požadovaného tónu. Pokiaľ ale zvolíš formát RAW, tak v PC môžeš tento efekt dosiahnúť bez akýchkoľvek problémov. Navyše z RAW formátu dostaneš nekomprimované dáta - teda akékoľvek úpravy, čo učiníš, budú robené so "surovou" fotkou - čo sa premietne do kvalitnejšej výslednej fotografie ako priamo zo scénického režimu a JPEG.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa