Zajtra officialne vymienam d5100 na d90ku. A chcem sa spýtať, či je 40k cyklov veľa na d90. Dá mi k tomu aj 10 čistení čipu (čo predám aspon za 60€) a 20€. A príde do NZ z trenčína. Mám na bazoši d5100 už 4 dní a nikto nič. Takže som to vyrieišl takto. Nie je to zlé premňa ? Vymienam, lebo fotím väčšinou v Mku a nastavovanie času clonu isa bolo dosť nepríjemné na d5100 a hlavne to je strašne malé telo a chýbal mi 2. display. Tak snáĎsom urobil dobre. Alebo ?
No, tých 10 čistení bude asi problém predať za 60E. Prajem Ti úspech.... Inak D90 je tuším závierka testovaná na 100 000 cyklov. Ale rozhodne by ma zaujímal stav a dôvod výmeny. Pre mňa osobne nepochopiteľná, jedine že by mal dotyčný malé ruky...
Myslím, že si si sám odpovedal (ak tomu aparátu nič nie je budeš spokojný, možno aj veľmi spokojný - nepoznám funkcie d5100, ale predpokladám, že D90 má navyše milé vymoženosti).
On to len predával, no ja som mu napísal, že predám svoju d5100 a že či počka a povedal, že jeho sestra chce kúpiť d5100 tak sme to vymenili. TAkže 40000 nie je až tak veľa ? z fotiek je stav v pohode. On má d7000ku. preto to predáva.
Ja osobne mam D90 a mam cca 35 000 cyklov a ziadny problem.. je to super stroj.. mal som v ruke aj D5100 no ako obrazovo je o nieco lepsia je to novsi model ale nesadla mi vobec... som zvyknuty ze vsetky dolezite veci mam po ruke a na 5100 som nemal takmer nic...
Už je doma. Díky za podporu Je to jak vystúpiť z felicie a sadnúť do volva Konečne sa to dá normálne držať. Už len v stredu blesk a bude dobre Díky ešte raz. Môžete lock si myslím
d90 40 000cvakov
Inak D90 je tuším závierka testovaná na 100 000 cyklov. Ale rozhodne by ma zaujímal stav a dôvod výmeny. Pre mňa osobne nepochopiteľná, jedine že by mal dotyčný malé ruky...