Pred dovolenkou na SriLanku zhanam fotoaparat za rozumnu cenu tak okolo 200euro.
Povodne ma dost zaujal Samsung - EC-EX1 za nejakych 217 Eur no ale potom som narazil v jednej predajni na uz hore zmieneny Olympus PE E-PL1 EZ-M1442L za 199 euro.
Ten Olympus ma velmi laka ale neviem do akej miery je to dobra kupa kedze sa ten fotak sa uz normalne nepredava
Ucel pouzitia: Fotenie v horsich svetelnych podmienkach , krajiniek a v exteriery .
Pred dovolenkou na SriLanku zhanam fotoaparat za rozumnu cenu tak okolo 200euro.
Povodne ma dost zaujal Samsung - EC-EX1 za nejakych 217 Eur no ale potom som narazil v jednej predajni na uz hore zmieneny Olympus PE E-PL1 EZ-M1442L za 199 euro.
Ten Olympus ma velmi laka ale neviem do akej miery je to dobra kupa kedze sa ten fotak sa uz normalne nepredava
Ucel pouzitia: Fotenie v horsich svetelnych podmienkach , krajiniek a v exteriery .
no myslím, že z týchto dvoch jednoznačne ten OLY, bežne je myslím za dvojnásobnú cenu. či bude splnať foto v horších svetelných podmienkach? záleží v akých
M.ZUIKO DIGITAL ED 14-42mm L 1:3.5-5.6, ktorý je v kite nemá síce ktovieakú svetelnosť, ale má IS a to je zasa niečo navrch, píšu, že 3EV, takže možno by to splňalo tvoje požiadavky
Olympus PEN E-PL1 EZ-M1442L vs Samsung - EC-EX1
Ucel pouzitia:
Fotenie v horsich svetelnych podmienkach , krajiniek a v exteriery .
Ucel pouzitia:
Fotenie v horsich svetelnych podmienkach , krajiniek a v exteriery .
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa