Fórum » Vyberáme fotoaparát

KODAK EasyShare Z990 IS

MrsXYZ
2012-08-07 12:26:05+02
Prosím vás, má niekto skúsenosti s týmto fotoaparátom? Čítala som si recenzie a vaše názory a prídu mi veľmi prospešné, na počudovanie za nízku cenu. Chcela by som fotiť hlavne portréty a deti. Poprípade aj krajinku, kedže má 30x opt. zoom. Je tento fotoaparát vhodný? Zameriavam sa skôr na úpravu, ako na originálne fotografie. Ďakujem

martin9113
2012-08-07 12:29:58+02
príspevok od: MrsXYZ
Prosím vás, má niekto skúsenosti s týmto fotoaparátom? Čítala som si recenzie a vaše názory a prídu mi veľmi prospešné, na počudovanie za nízku cenu. Chcela by som fotiť hlavne portréty a deti. Poprípade aj krajinku, kedže má 30x opt. zoom. Je tento fotoaparát vhodný? Zameriavam sa skôr na úpravu, ako na originálne fotografie. Ďakujem
30x zoom je zbytocnost a na fotoaparate tochto typu nezmysel. ak chces fotit deti napriklad v pohibe nebude to ziadna slava. na potrtrety si radsej dosetri na hocijaku zakladnu zrkadlovku

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2012-08-07 12:34:29+02
Kodak je jeden z najhorsich vyrobcov digitalnych fotoaparatov (neratam do toho spolupracu s inymi znackami na zaciatku zrkadlovkoveho obdobia). Jeho produkty najdes skor v LIDL, nez v obchodoch s fototechnikou, neponukaju ho ani renomovane internetove obchody.

MrsXYZ
2012-08-07 12:34:54+02
myslíš si, že je zbytočné kupovať si tento fotoaparát? podla mna zohráva ulohu aj rawko, vdaka kt. možem fotku pekne upraviť.. no neviem, teda

martin9113
2012-08-07 12:36:32+02
príspevok od: MrsXYZ
myslíš si, že je zbytočné kupovať si tento fotoaparát? podla mna zohráva ulohu aj rawko, vdaka kt. možem fotku pekne upraviť.. no neviem, teda
neoplati sa. v tejto cene sa da kupit napriklad nieco od nikonu aleb canonu.

MrsXYZ
2012-08-07 12:39:11+02
mala som nikon coolpix l120, ale chybalo mi na nom raw a manualne nastavenie... dá sa nejaký kúpiť v cene do 2OO€, aby splnal tieto kritéria ? Ďakujem

MrsXYZ
2012-08-07 12:40:45+02
príspevok od: Karol Srnec
Kodak je jeden z najhorsich vyrobcov digitalnych fotoaparatov (neratam do toho spolupracu s inymi znackami na zaciatku zrkadlovkoveho obdobia). Jeho produkty najdes skor v LIDL, nez v obchodoch s fototechnikou, neponukaju ho ani renomovane internetove obchody.
aha, ďakujem pekne, budem nad tým rozmýšľať..ďakujem za príspevok, lebo už som si ho aj išla kupiť, takže to prehodnotim, určite

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()