a čo? kompakt? zrkadlovku? cenove predstavy? k-30 a k tomu sklo 18-135 WR. Doporučuje 9 z 10 pentaxistov.
zrkadlovky mam dve ale je to taske a drahe na jednoduche vylety a chcem aby fotila aj moja mala 5rocnadcerka a vies tam padu asi nezabranim preto take rozhodnutie a cena neviem 400
Olympus TG-1 vysokosvetelny objektiv f2 potopis sa s tym do 12m odolny tvrdemu padu z 2m odolny tlaku 100kg a v zime bezproblemovo do -10C vstavany GPS
kamarat horolezec ma a pochvaluje si tiez, prezil s nim vselico... naposledy vypadol z brasne pri manevri na manine a 4 metre padu mu neuskodili nehovoriac o tom, ze s nim fotil cistenie strbskeho tento rok, kde potapal na dno a fotil, co vsetko sa da najst v najtemnejsich miestach slovenska a to nebudem hovorit o rucnom programe po neuverejnitelnej prihode odvtedy len lak je matnejsi, takze nie je odolny voci pracim praskom
Ja mám Olympus tough 3000, vodotesný do 3m, nárazuvzdorný do 10m, vyhrala som ho vo fotosúťaži. Vyskúšala som ho nedávno na týždňovom splave, predtým raz v bazéne. S fotografiami nie som moc spokojná, ale na také bežné cvakanie úplne stačí. Sklamal ma hlavne jeho návod, kde som sa takmer nič nedozvedela, hlavne som bola zvedavá, čo znamená ktorý druh ostrenia a nedozvedela som sa to. Ten spomínaný TG-1 je asi lepší, keď ho tu radia viacerí.
vode a narazu odolny fotacik
k-30 a k tomu sklo 18-135 WR. Doporučuje 9 z 10 pentaxistov.
k-30 a k tomu sklo 18-135 WR. Doporučuje 9 z 10 pentaxistov.
Sony Cyber-shot DSC-TX20
Pentax Optio WG-1 GPS
a co vravis na tie kusky
vysokosvetelny objektiv f2
potopis sa s tym do 12m
odolny tvrdemu padu z 2m
odolny tlaku 100kg
a v zime bezproblemovo do -10C
vstavany GPS
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy