Čaute, oplatí sa kúpiť Nikon D7000? Ako ste s ním spokojný? Čo by ste na ňom zmenili? Čo chválite? S akým modelom sa dá porovnávať z radu Canon, Pentax? Ďakujem
porovnat ho mozes s Canon 7D alebo 60D, Pentax K-5. Ci sa oplati kupit? To musis posudit sam....podla ceny za ktoru ho mozes mat. Dolezitejsia otazka je nasledna kupa objektivov. Predpokladam, ze ziadne nemas... Co sa tyka pomeru cena vykon je teraz zaujimava volba medzi nikon D5100 (telo za 440e) a D7000(telo za skoro dovojnasobnu cenu).
Čaute, oplatí sa kúpiť Nikon D7000? Ako ste s ním spokojný? Čo by ste na ňom zmenili? Čo chválite? S akým modelom sa dá porovnávať z radu Canon, Pentax? Ďakujem
poviem ti tak...za tú cenu 900+ € sa ti oplatí najviac asi nový K-5 II ktorý sa verím, že bude predávať už raz-dva
Super mašinka,ja som z neho nadšený ,chýba mi jedine výklopný displej pre fotenie z nadhľadu,alebo podhľadu, na ktorý som bol zvyknutý u môjho Panasonicu G1, alebo dcérinho D5100.Ak ti stačí DX a chceš Nikon tak už nič iné nehľadaj.
Mysli aj na prislusenstvo. Na Nikon alebo Canon zozenies toho viac a lacnejsie ako na Pentax. D 7000 vlastnim a som velmi spokojny.
tak to bolo doteraz, no Pentax pod vedením a zároveň v spolupráci s Ricohom sa začína rozbiehať, dávam tomu rok dva a bude sa o Pentaxe hovoriť úplne inak..
prepac, pri vsetkej ucte si myslim, ze to je blbost, original skiel je menej, ale mozes tam dat aj sigmu, tamron ...
pentax ma lepsi cip ako nikon, no prislusenstvo jednoduchsie a hlavne lacnejsie zozenies na Nikon alebo Canon. Dovod? Pretoze ich vlastni vacsina fotografov.
Ja D7000 mam a som maximalne spokojny. len naozaj mysli na to, ze kupit si fotak je zaciatok. pozri si aj prislusenstvo (grip,objektivy, blesk)... dostupnosti, ceny atd. Ked uz raz nasadnes do vlaku smer Nikon,Canon,Sony a pod. tak sa velmi tazko prestupuje.
D7000 oplatí sa?
Ci sa oplati kupit? To musis posudit sam....podla ceny za ktoru ho mozes mat. Dolezitejsia otazka je nasledna kupa objektivov. Predpokladam, ze ziadne nemas...
Co sa tyka pomeru cena vykon je teraz zaujimava volba medzi nikon D5100 (telo za 440e) a D7000(telo za skoro dovojnasobnu cenu).
D 7000 vlastnim a som velmi spokojny.
http://www.photoclubalpha.com/2012/09/11/no-aa-filter-for-future-sony-models/
Ked uz raz nasadnes do vlaku smer Nikon,Canon,Sony a pod. tak sa velmi tazko prestupuje.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa