Ahojte, plánujem k Vianociam kúpiť pre mladú rodinku kompaktný fotoaparát. Prechádzal som už more recenzií a testov na nete, diskutoval som to už na jednom fóre, ale ešte by som sa rád uistil možno aj tu. Určený na fotenie dovoleniek, výletov, takých tých klasických rodinných akcií no a hlavne na cvakanie malých detí a archivácie toho ako rastú. Fotoaparát nebude používať nikto s aspoň lepšími znalosťami o fotení, takže klasické fotenie na automat a do jpeg. Preto hľadám fotoaparát, ktorého automatika bude fajn a na svoju triedu v rámci možností z toho polezú obstojné fotografie, ktoré by nemali byť úplná olejomaľba a akvarel. Mojimi poslednými kandidátmi sú: - Canon SX 240 HS - Olympus SH - 21 - Samsung WB 150
Mám na nich aj nejaký svoj názor, ale nebudem ho sem písať aby som si najskôr vypočul váš. Ktorý z týchto by ste brali vy? Prípadne iná alternatíva?
Prečo Olympus nie? Čo som pozeral rôzne testy a ukážkové fotografie, tak aj trávu vykreslil detailnejšie ako napríklad Nikon P310, čo bol tiež jeden z kandidátov ale nakoniec kvôli takýmto veciam som ho vylúčil. A to aj napriek svojmu svetelnému objektívu...
Tak z tých čo si uviedol mi najlepšie vychádza ten Canon. Ale určite by som zvážil aj Sony čo sa týka travelzoomov sú skutočne špička ako už povedal pán Srnec.
Ahoj. Skúsim ťa naviesť na olympus TG-310, 320, 610, 810. Osobne mám TG-310 a vysoká spokojnosť. Ak budeš chcieť, môžem večer pridať nejaké foto (z kúpaliska, podvodné, príroda). Vo svojej cenovej kategórii robí super fotky a navyše s ním môžeš fotiť a natáčať pod vodou a aj nejaký ten pád určite vydrží.
Ahojte, plánujem k Vianociam kúpiť pre mladú rodinku kompaktný fotoaparát. Prechádzal som už more recenzií a testov na nete, diskutoval som to už na jednom fóre, ale ešte by som sa rád uistil možno aj tu. Určený na fotenie dovoleniek, výletov, takých tých klasických rodinných akcií no a hlavne na cvakanie malých detí a archivácie toho ako rastú. Fotoaparát nebude používať nikto s aspoň lepšími znalosťami o fotení, takže klasické fotenie na automat a do jpeg. Preto hľadám fotoaparát, ktorého automatika bude fajn a na svoju triedu v rámci možností z toho polezú obstojné fotografie, ktoré by nemali byť úplná olejomaľba a akvarel. Mojimi poslednými kandidátmi sú: - Canon SX 240 HS - Olympus SH - 21 - Samsung WB 150
Mám na nich aj nejaký svoj názor, ale nebudem ho sem písať aby som si najskôr vypočul váš. Ktorý z týchto by ste brali vy? Prípadne iná alternatíva?
Ďakujem!!
osobne by som Oly ... vylucil aj ja .... Rodinny znamy si kupil TG-810 ... jednu z tych novsich povdodnych, pri ISO 200 cista olejomalba ... ale to bude asi vacsina kompaktov dves ... predchodca 8010 bola super .... osobne by som ako doplnok bral nieco podvodne (s tym s penzom suhlasim) ... inak Samsung som kupil v robote ... masivne, celkom schopne nie ako Canon Ixus (SX 240 HS) nepoznam ... chod k predajcovy, NAY, Elektroworld, Dataart a osahaj si ich viacej ... 10x max zoom, pokial mozno co najmenej MPix, pokial sa da tak co najsirsiev optike ... ten ekv. 24
Ľudia mám super typ k Vianociam viem o stránke kde sa dá dať spraviť naša fotografia na nástenné hodiny, konkrétne na ciferník je to bomba vecička . Ja idem darovať frajerke tie hodiny z našou spoločnou fotografiou pod západom slnka . tu máte link keby čosi http://hodrexshop.sk/reklamne-hodiny/hodiny-podla-seba.html http://hodrexshop.sk/
Ľudia mám super typ k Vianociam viem o stránke kde sa dá dať spraviť naša fotografia na nástenné hodiny, konkrétne na ciferník je to bomba vecička . Ja idem darovať frajerke tie hodiny z našou spoločnou fotografiou pod západom slnka . tu máte link keby čosi http://hodrexshop.sk/reklamne-hodiny/hodiny-podla-seba.html http://hodrexshop.sk/
dufam ze ti to admin vymaze ako reklamu alebo spam btw...clenom ephota ani nie den a toto je jedina vec s ktorou si sa s nami chcel podelit...
Kompakt ako darček?
Určený na fotenie dovoleniek, výletov, takých tých klasických rodinných akcií no a hlavne na cvakanie malých detí a archivácie toho ako rastú. Fotoaparát nebude používať nikto s aspoň lepšími znalosťami o fotení, takže klasické fotenie na automat a do jpeg. Preto hľadám fotoaparát, ktorého automatika bude fajn a na svoju triedu v rámci možností z toho polezú obstojné fotografie, ktoré by nemali byť úplná olejomaľba a akvarel. Mojimi poslednými kandidátmi sú:
- Canon SX 240 HS
- Olympus SH - 21
- Samsung WB 150
Ďakujem!!
Aký máš nato rozpočet? 200-250 Eur?
Určený na fotenie dovoleniek, výletov, takých tých klasických rodinných akcií no a hlavne na cvakanie malých detí a archivácie toho ako rastú. Fotoaparát nebude používať nikto s aspoň lepšími znalosťami o fotení, takže klasické fotenie na automat a do jpeg. Preto hľadám fotoaparát, ktorého automatika bude fajn a na svoju triedu v rámci možností z toho polezú obstojné fotografie, ktoré by nemali byť úplná olejomaľba a akvarel. Mojimi poslednými kandidátmi sú:
- Canon SX 240 HS
- Olympus SH - 21
- Samsung WB 150
Ďakujem!!
osobne by som ako doplnok bral nieco podvodne (s tym s penzom suhlasim) ... inak Samsung som kupil v robote ... masivne, celkom schopne nie ako Canon Ixus (SX 240 HS) nepoznam ...
chod k predajcovy, NAY, Elektroworld, Dataart a osahaj si ich viacej ...
10x max zoom, pokial mozno co najmenej MPix, pokial sa da tak co najsirsiev optike ... ten ekv. 24
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa