Hľadám niečo medzi digitálnym fotoaparátom a zrkadlovkou, čo nie je také náročné na financie, takže predpokladám, že by mi mohol vyhovovať ultrazoom. Chcela by som vedieť nejaký do 200eur, plus mínus, ktorý ponúka aspoň čiastočné manuálne nastavenie. Dôležité je, aby fotil samozrejme ostro, kvalitne, aj pri horších svetelných podmienkach a aby pohyblivé objekty neboli rozmazané. Čo mi môžete poradiť, čo je najkvalitnejšie v tejto kategórií? Pokukávam po Fujifilme FinePix S4500.
to iste je aj FZ150, dokonca niekde pisu ze FZ150 vraj este lepsie snimky robi..ako novsi FZ200 ale co je podstatne za o dost nizsiu cenu, neblaznite, za 500e mozte mat uz zrkadlo! takze brat FZ150 alebo FZ62 ,su takmer totozne fotaciky so skvelou svetelnostou u kompaktov 2,8,rozhodne keby som dnes kupoval ultrazoom siel by som do jedneho z tychto modelov... mohol by konecne panasonic zacat davat aspon lepsiu svetelnost (minimalne takuto) aj do modelovej rady TZ ked uz nechcu ist cestou vacsiehio cipu
V septembri som kúpil starý canon450D a tak mám na predaj fuji HS10, je to veľmi dobrý kompakt a ultrazoom (EVF zrkadlovka píšu)až na tú svetelnosť, ale zaostrovanie v slabých svetelných podmienkach mu robí problém. Je pol roka po záruke. A ISO vyššie ako 400 dosť maže fotky ale to asi na všetkých kompaktoch s podobným mikročipom.
Kvalitný ultrazoom do 200eur
za 200e ale asi nebude..
za 200e ale asi nebude..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie