Fórum » Vyberáme fotoaparát

foto bazar v nemecku?

pizvizdik
2012-11-20 20:46:44+01
ahojte, ospravedlnujem sa, ak som to hodil do zlej temy.
rad by som vedel, aky je naj internetovy bazar v nemecku? nieco na sposob bazos.sk, alebo ine, kamarat cestuje do Kasselu a je zvedavy na tamojsie bazarove ceny fototechniky.
dakujem vsetkym za odpovede.

JakubCibik
2012-11-20 20:53:40+01
Ja občas sledujem nemecký ebay a tam sa mi často zdajú ceny prešvihnuté.

dalay-lamma
2012-11-20 21:27:08+01
Toto je napr. len tak na rychlo googlene: http://www.markt.de/Marktplatz/Audio,+Foto/SR-Kamera,+analog/attr_cond_audio,gebraucht/categoryId,1002090000/suche.htm. Co som ale pozeral zbezne "kamenne" bazary v Bonne, ceny boli porovnatelne s tunajsimi.

seifi
2012-11-20 21:29:25+01
príspevok od: JakubCibik
Ja občas sledujem nemecký ebay a tam sa mi často zdajú ceny prešvihnuté.
tak my sme určite pred nimi; ale podľa mňa neponáhľame, inak by to bolo niekde inde; tak to tu visí a visí

Emilio
2012-11-20 21:42:20+01
Ťazko porovnávať ceny ebay našim bazošom, to je ako keby si porovnával bazoš s aukrom. Tam sú tiež dobré rozdiely, lebo fungujú na rôznom princípe - jeden je tipický bazár, kde sa dá ešte handlovať cena nadol, a druhý je burza, kde sa prihadzuje. Na burze môžeš mať úspech vtedy, ak o tovar neprejaví nik iný záujem. V Kasseli bude treba sa poobzerať po kamenných obchodoch - bazároch možno natrafíš na zaujímavé veci. Napríklad v rakúsku je tiež lepší výber a cena v Grazi, ako vo Viedni.

seifi
2012-11-20 22:25:37+01
príspevok od: Emilio
Ťazko porovnávať ceny ebay našim bazošom, to je ako keby si porovnával bazoš s aukrom. Tam sú tiež dobré rozdiely, lebo fungujú na rôznom princípe - jeden je tipický bazár, kde sa dá ešte handlovať cena nadol, a druhý je burza, kde sa prihadzuje. Na burze môžeš mať úspech vtedy, ak o tovar neprejaví nik iný záujem. V Kasseli bude treba sa poobzerať po kamenných obchodoch - bazároch možno natrafíš na zaujímavé veci. Napríklad v rakúsku je tiež lepší výber a cena v Grazi, ako vo Viedni.
s tou burzou ako píšeš, pár krát som bol, ale nevydražil, treba mať v tom trocha praxe a odhadu; ak chceš moc, zbytočne prestrelíš, ak váhaš, dobehnú ťa; ale ceny boli viac menej stále prijateľné, bol by som to bral

netmouse
2012-11-21 08:42:19+01
príspevok od: pizvizdik
ahojte, ospravedlnujem sa, ak som to hodil do zlej temy.
rad by som vedel, aky je naj internetovy bazar v nemecku? nieco na sposob bazos.sk, alebo ine, kamarat cestuje do Kasselu a je zvedavy na tamojsie bazarove ceny fototechniky.
dakujem vsetkym za odpovede.
skus toto: http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/
bazos ala EBAY

yves998
2012-11-21 13:03:43+01
ja zijem 15 rokov v nemecku,5 rokov kupujem a predavam pravidelne na online-aukcii,tu su hodnotenia obchodnikov,teda ak ma nekto pod cca 97% tak prakticky je uz zly partner,nakupil som tu dost fototechniky aj za vyborne ceny,hlavny rozdiel je ale v kvalite tovaru,kde aj 5-6 rocneobjektivy maju original balenie a pokladnicny blok,a aj vyber je viac nez siroky....

netmouse
2012-11-21 13:14:19+01
príspevok od: yves998
ja zijem 15 rokov v nemecku,5 rokov kupujem a predavam pravidelne na online-aukcii,tu su hodnotenia obchodnikov,teda ak ma nekto pod cca 97% tak prakticky je uz zly partner,nakupil som tu dost fototechniky aj za vyborne ceny,hlavny rozdiel je ale v kvalite tovaru,kde aj 5-6 rocneobjektivy maju original balenie a pokladnicny blok,a aj vyber je viac nez siroky....

ak myslis Ebay ... tak tam som od 2003 ... uz sa mi podarilo aj nieco vydrazit ... len ako pise Seifi treba mat aj stastie aj dost umu

samusko
2012-11-21 14:10:32+01
caute a co nejake bazare v Rakusku ? Vieden a okolie ?

sonya143
2012-11-21 16:04:41+01
príspevok od: samusko
caute a co nejake bazare v Rakusku ? Vieden a okolie ?
internetovy napr. tu http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/foto-tv-video-audio/foto-zubehoer/

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2012-11-21 16:14:07+01
Bazare, najma v Nemecku maju vyssie ceny ako u nas. Tovas si tam udrziava dlhsie cenu. Naviac to, co mi povazujeme uz za stare rarohy, beru ako slusny tovar (myslene moralnym opotrebovanim). Mnoho bazarov funguje formou odkupenia, kontroly a nasledneho predaja so zarukou, co cenu navysuje.
Cez eBay nakupujem pravidelne, ale malokedy vidim skutocne dobre (zaujimave) ceny. A to nielen na fototechnike. Vacsinou s urcitou trpezlivostou najdem lepsi cenu u nas.

pizvizdik
2012-12-02 00:55:32+01
no, vratil som sa domov a mozem povedat, ze fototchnika z druhej ruky je o dost lacnejsia u nas

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()