Dobrý deň, prečítal som mnohé z tém ale nenašiel som čo som hľadal a založil som túto tému. Chcem kúpiť babičke fotoaparát najlepsie s jedným tlačítkom a to je spúšť maxinálne nastavenie zoomu aj keď ručne, fotoaparát by mal mať aj vstavaný blesk kôli interiéru, podmienkou je napájanie z Lipol alebo lion akumulátora. Posledná požiadavka na fotoaparát je kvalita snímkov, Neviete mi poradiť niečo do "kabelky" ale v kvalite???? ja som sa už raz popálil pri vlastnom výbere Ďakujem za vaše typy.
ked som si precital temu, neveril som, ze chalan dostane normalnu odpoved. Ale ten fotak co si ty nasiel je genialny Neveril som, ze nieco take existuje +++
Dobrý deň, prečítal som mnohé z tém ale nenašiel som čo som hľadal a založil som túto tému. Chcem kúpiť babičke fotoaparát najlepsie s jedným tlačítkom a to je spúšť maxinálne nastavenie zoomu aj keď ručne, fotoaparát by mal mať aj vstavaný blesk kôli interiéru, podmienkou je napájanie z Lipol alebo lion akumulátora. Posledná požiadavka na fotoaparát je kvalita snímkov, Neviete mi poradiť niečo do "kabelky" ale v kvalite???? ja som sa už raz popálil pri vlastnom výbere Ďakujem za vaše typy.
pre starsich ludi by som doporucil nejaky fotak s optickym hladacikom, aby nemali problem zaostrit zrak na displej /starecka dalekozrakost/, ja som pred nejakym rokom kupoval pouzivany Olympus C-450, jednuduchy automat so zumom
ja som kupil to ajlacnejsie, nejake olympus ... no fotky z toho boli neskutosne skarede ... nauc ju fotit s mobilom ... ovladanie jednym tlacitkom tam je, kvalita nie je vzdy mizerna a aspon nebude musiet nosit vela vedci so sebou ...
ked som si precital temu, neveril som, ze chalan dostane normalnu odpoved. Ale ten fotak co si ty nasiel je genialny Neveril som, ze nieco take existuje +++
Je to koncept, nepredáva sa, takže to podľa mňa nie je "normálna odpoveď".
Škoda, že sa to ešte nepredáva, ale " fotoaparát najlepsie s jedným tlačítkom a to je spúšť maxinálne nastavenie zoomu aj keď ručne, fotoaparát by mal mať aj vstavaný blesk kôli interiéru, podmienkou je napájanie z Lipol alebo lion akumulátora" až na ten blesk by to spĺňalo požiadavky
Fotoaparát pre babičku
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa