ciernu btw...ktora z tisicok tem ktore tu prebehli ti nestacila respektive nepomohla pri vybere ? a este si nespecifikoval ani rozpocet a ani co chces fotit....tak to tazko radit
Nechcem byt zly, ale myslim si, ze v prvom rade zalezi na fotografovi, a az potom na "fotaku". Ak niekto zacina, a nema o foteni ani sajnu, tak je mu jedno, aky si fotak kupi... Ide o to, aby sa s nim naucil robit, a nie hned fotit svadby a podobne. V poslednej dobe denno denne sa tu opakuje tema, "ktory fotak". Ako uz pisal "viking81" - ktora z tisicok tem ktore tu prebehli ti nestacila respektive nepomohla pri vybere? Podla mna by si kazdy mal prehodnotit svoje schopnosti a vedomosti, a podla toho sa rozhodnut. Ved kto iny, ako autor sam, moze vediet, ako je "fotograficky vyspely". Casto rozmyslam, ci je to z lenivosti, alebo "tuzbe" na seba upozornit, alebo o tuzbe po individualnom pristupe ku kazdemu zakladatelovi tejto temy. Naozaj neviem. Nikoho nechcem podcenovat, a ani obvinovat, len proste nechapem, ak niekto denno denne chodi na tento portal a aj napriek tomu sa tu zaklada stale ta ista tema. Ja stale fotim s Nikonom D70s, nehovorim, ze ma uz neobmedzuje, ale aby som z neho vytazil co chcem, tak na to pouzivam svoje vedomosti, pripadne schopnosti. Dufam, ze som nikoho neurazil, to by som naozaj nechcel, hlavne nie zakladatela temy, pretoze je jeden z mnohych, ktori tu zakladaju denno denne podobnu temu.
Vyber zrkadlovky. Nikon d5100 vs canon eos 600d?
Casto rozmyslam, ci je to z lenivosti, alebo "tuzbe" na seba upozornit, alebo o tuzbe po individualnom pristupe ku kazdemu zakladatelovi tejto temy. Naozaj neviem. Nikoho nechcem podcenovat, a ani obvinovat, len proste nechapem, ak niekto denno denne chodi na tento portal a aj napriek tomu sa tu zaklada stale ta ista tema.
Ja stale fotim s Nikonom D70s, nehovorim, ze ma uz neobmedzuje, ale aby som z neho vytazil co chcem, tak na to pouzivam svoje vedomosti, pripadne schopnosti.
Dufam, ze som nikoho neurazil, to by som naozaj nechcel, hlavne nie zakladatela temy, pretoze je jeden z mnohych, ktori tu zakladaju denno denne podobnu temu.