Fórum » Vyberáme fotoaparát

Canon 6D alebo Canon 7D

justbe
justbe 2012-12-19 15:03:26+01
Zdravím Vás. Zvažujem nad kúpov nového fotáku len sa ako si neviem rozhodnúť. 6D - 7D Fotím hlavne prírodu , krajinku , momentky , parašutizmus + letectvo.

hakizu
2012-12-20 23:41:14+01
príspevok od: SLEPEC
U mna svojho casu kombinacia 7D+ 400mm f5,6 tiez nefungovala podla predstav... Ale nemyslim si, ze by to bolo chybou ostrenia. Napriklad ked som fotil mesiac, tak aj po manualnom zaostreni na zivy nahlad s 10x zvacsenim boli fotky neostre... Bud bol objektiv naprd, alebo proste ten starucky 400mm nestiha na tych 18 a nieco mpix na APS-C senzore...
nechcem tu moc autorovi pisat do temy o niecom inom, prepac justbe ale ide viacmenej o 7D
hmm tak tebe ani manulne ostrenie nepomohlo ako Johnnymu..trochu som z toho paf, chcel som tento objektiv na wild..

SLEPEC
2012-12-21 07:40:28+01
príspevok od: hakizu
nechcem tu moc autorovi pisat do temy o niecom inom, prepac justbe ale ide viacmenej o 7D
hmm tak tebe ani manulne ostrenie nepomohlo ako Johnnymu..trochu som z toho paf, chcel som tento objektiv na wild..
No ja som bol z toho fakt sklamany... Ked som si porovnal orezanu fotku spravenu s 70-200 f4,0 IS+ 1,4TC Kenko a fotku spravenu s 400mm f5,6, tak ta 70-200 bola lepsia... Neviem cim to bolo, ale hovorim- niajakym sposobom som sa nedopracoval k "ostrym" fotkam... Akoze, neboli to uplne machule, ale od Lkoveho pevneho skla clovek ocakava istu kvalitu... Vystup z toho bol porovnatelny so Sigmou 150-500mm co som mal predtym

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()