Zdravím..... potreboval by som poradiť hlavne ohľadom objektívu. Chystám sa kúpiť nový Canon EOS 650D a k nemu kvalitný (ale cenovo dostupný (: ) objektív na všeobecné použitie ktorý by sa hodil aj na natáčanie videa........ nikdy predtým som nevlastnil zrkadlovku, som úplný začiatočník.
Zdravím..... potreboval by som poradiť hlavne ohľadom objektívu. Chystám sa kúpiť nový Canon EOS 650D a k nemu kvalitný (ale cenovo dostupný (: ) objektív na všeobecné použitie ktorý by sa hodil aj na natáčanie videa........ nikdy predtým som nevlastnil zrkadlovku, som úplný začiatočník.
Prosím poraďte....
Myslim ze ti uplne postaci setovy objektiv alebo to ries v sete s 18 - 135 mas aj slusny zoom . Pozri si cenu zostavy s tymto objektivom.Nechcem ta odhovarat ale pokial chces tocit video viac ako fotit tak skus troska porozmyslat pretoze zrkadlovka na natacanie je velmi nepohodlna vec. Tu 650tku popozeraj mavaju slusne sety + nejake veci zadara ale myslim si ze na zaciatok 18-135 objektiv je velmi dobra vec.
17-85 EF-S je podla testo len mierne nad úrovňou kvality seťáku, akurát má IS USM ale za tie peniaze to nieje to práve. Kedže začínaš asi ani nevieš čo budeš fotiť. poriadne a aké budeš mať neskôr nároky, kúp si seťák a po pol-roku zistíš ináč aj to sklo čo píše markato1 nieje zlé, na natáčanie videa vhodné tiež 400-500 € nejaké L-ko z druhej ruky v pohode, tie objektívy toho znesú mierne viac a vydržia hlavne.
Canon EOS 650D + vhodný objektív
Prosím poraďte....
Prosím poraďte....
Tu 650tku popozeraj mavaju slusne sety + nejake veci zadara
Canon EF-S 17-85mm/1:4,0-5,6 IS USM prosím ohodte či stojí za tie peniaze
Canon EF-S 17-85mm/1:4,0-5,6 IS USM prosím ohodte či stojí za tie peniaze
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre