fotky robi optika takze asi 16 -85 je podla mna lepsi .. a co sa vystupov z tela tyka tak je to skoro to iste ..akurat 7000ka je o nieco vacsia a telo lepsie chranene proti povesternostnym podmienkam ... na vystupoch to ale vidno nebude
fotky robi optika takze asi 16 -85 je podla mna lepsi .. a co sa vystupov z tela tyka tak je to skoro to iste ..akurat 7000ka je o nieco vacsia a telo lepsie chranene proti povesternostnym podmienkam ... na vystupoch to ale vidno nebude
Ked sa pozeram u seba v LR, tak to s tym telom nie je vobec to iste. Mal som D90 a teraz D7000 a pri D7000 vidiet sakra dobre progress v dynamickom rozsahu v porovnani s D90. ISO je tiez na tom podstatne lepsie.
v extrenmych podmienkach by asi 7000 ka mala byt na tom lepsie vzhladom na dva roky techniky.. ale v standardnych podmienkach ten rozdiel asi nebude velky a v extremnych asi ani priepastny.. inak by sa ta 90ka neudrzala tak dlho v ponuke si myslim .. ked nie tak ma opravte..
v extrenmych podmienkach by asi 7000 ka mala byt na tom lepsie vzhladom na dva roky techniky.. ale v standardnych podmienkach ten rozdiel asi nebude velky a v extremnych asi ani priepastny.. inak by sa ta 90ka neudrzala tak dlho v ponuke si myslim .. ked nie tak ma opravte..
opravujem, v ise aj v vo vystupe je tam rozdiel a ked chytis do ruky d7000 a potom d90, tak sa ti bude zdat d90 jak umela hracka ... mal som d5000 a potom d7000 d5000 je to iste co d90 len orezana o funkcie, vo vystupe je rozdiel potom aj v ostreni, v bodoch, v hladaciku, vo videu, v pixeloch, atd
celkom dobry zakladak na ucenie a cestovanie .... ked sa naucis fotit a zistis ake ohnisko ti najviacej vyhovuje dokupis lepsie objektivy ... aj potom ho mozes pouzit ako experimentalny objektiv a vystavit vyssiemu riziku poskodenia ... proste za tie peniaze sa to oplati
D90 je slusna ale oproti D7000 je to uz "otecko" ...
D90 + 16-85 vs D7000 + 18-105
mám pocit, akoby sem chodili aj ľudia z pomocnej školy.
mal som d5000 a potom d7000
d5000 je to iste co d90 len orezana o funkcie, vo vystupe je rozdiel
potom aj v ostreni, v bodoch, v hladaciku, vo videu, v pixeloch, atd
celkom dobry zakladak na ucenie a cestovanie .... ked sa naucis fotit a zistis ake ohnisko ti najviacej vyhovuje dokupis lepsie objektivy ... aj potom ho mozes pouzit ako experimentalny objektiv a vystavit vyssiemu riziku poskodenia ... proste za tie peniaze sa to oplati
D90 je slusna ale oproti D7000 je to uz "otecko" ...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa