Zdravím všetkých nadšencov a fanúšikov fotografie. Mám prosbu o pomoc a radu kohokoľvek, kto sa primerane rozumie téme a dokáže nasmerovať môj fokus správnym smerom. Prezentujem sa ako amatérsky hobby fotograf. Môj Nikon D300 spolu s foto setom mi už dovoľuje nejakú kreativitu. Mám však iný problém. Ako víkendový motorkár nemôžem so sebou ťahať celý set a často mi unikajú scenérie a momenty, ktoré na cestách vidím. Prosím teda o pomoc a radu na aký kompakt sa zamerať. Potrebujem naozaj ergonomický prístroj s dobrou svetelnosťou, mašinku vynikajúcu na portréty, skvelé krajinkové zábery, večerné i nočné momenty, panorámy, detaily - makro a na dosiahnutie skvelého bokeh efektu... Prístroj, ktorý je ľahko nositeľný vo vrecku, či ľadvinke pri cestách na mašine alebo turistike. Zaujali ma Sony Cyber-Shot DSC-RX100, Olympus XZ-10... Vie mi prosím niekto poradiť akým smerom sa vybrať, na čo sa zamerať a čo presne si kúpiť. Moc ďakujem a prajem všetkým skvelé zážitky pri fotografovaní.
ten tvoj "slavny" coolpix A sa pozri za aku cenu sa predava, chcu zanho takmer tisicku a my sa tu bavime o cenovej relacii 200-300e tak laskavo nemudruj, trochu reality by Ti nezaskodilo ,jednoznacne v tejto cenovej hladine oly xz1 alebo ten nikon P330 nie je o com
Skús nabudúce bez emócii. Kde v téme je limit 200-300 Euro? (nabudúce si treba tému lepšie prečítať) Oly XZ-1 má, a ten vrelo doporučujem. Mal som aj Nikon P3xx = grc. Viac k téme nemám čo dodať.
Skús nabudúce bez emócii. Kde v téme je limit 200-300 Euro? (nabudúce si treba tému lepšie prečítať) Oly XZ-1 má, a ten vrelo doporučujem. Mal som aj Nikon P3xx = grc. Viac k téme nemám čo dodať.
Majte sa!
pokial viem bavili sme sa resp odpovedali na dotaz bilinga,nie autora tohto vlakna.. Zdravím, vedeli by ste mi poradiť ktorý kompakt sa viac hodí na bežne fotenie prírody,hôr,zvierat, dovolenky, rodiny a tak, zatiaľ som našiel Nikon coolpix p510 popr. p520 alebo Fujifilm FinePix HS30 poprípade čo by ste odporúčili v cene +- 300€ Ďakujem vopred za odpoveď takze evidentne tam cenovy limit je a konieckoncov fakt len blazen vysoli za kompakt skoro tisicku uz defacto nad 500 straca zmysel kompakt,nie to este taketo horibilne sumy..pricom navyse cena Tebou spominaneho A-cka neodpoveda adekvatnej kvalite co z toho dostanem.. v takychto cenovych hladinach mam uz plnohodnotne zrkadlo vyssej triedy.. napr aktualne aj novinku nikon D7100 ...osobne ked nie nikon P330 alebo XZ1 od olyho tak by som kus malinko prilozil a siel do profikompaktu bud nikon P7700 alebo canon G15 je to uz sice malinko nad 300 ale este cenovo na kompakt znesitelne prip este oly XZ-10 s 4/3 senzorom
pokial viem bavili sme sa resp odpovedali na dotaz bilinga,nie autora tohto vlakna.. Zdravím, vedeli by ste mi poradiť ktorý kompakt sa viac hodí na bežne fotenie prírody,hôr,zvierat, dovolenky, rodiny a tak, zatiaľ som našiel Nikon coolpix p510 popr. p520 alebo Fujifilm FinePix HS30 poprípade čo by ste odporúčili v cene +- 300€ Ďakujem vopred za odpoveď takze evidentne tam cenovy limit je a konieckoncov fakt len blazen vysoli za kompakt skoro tisicku uz defacto nad 500 straca zmysel kompakt,nie to este taketo horibilne sumy..pricom navyse cena Tebou spominaneho A-cka neodpoveda adekvatnej kvalite co z toho dostanem.. v takychto cenovych hladinach mam uz plnohodnotne zrkadlo vyssej triedy.. napr aktualne aj novinku nikon D7100 ...osobne ked nie nikon P330 alebo XZ1 od olyho tak by som kus malinko prilozil a siel do profikompaktu bud nikon P7700 alebo canon G15 je to uz sice malinko nad 300 ale este cenovo na kompakt znesitelne prip este oly XZ-10 s 4/3 senzorom
tak pardon som sa sekol, ten oly XZ10 beriem spat ma len klasicky kompaktovy senzor
Ktorý kompakt?
Kde v téme je limit 200-300 Euro? (nabudúce si treba tému lepšie prečítať)
Oly XZ-1 má, a ten vrelo doporučujem. Mal som aj Nikon P3xx = grc.
Viac k téme nemám čo dodať.
Majte sa!
Kde v téme je limit 200-300 Euro? (nabudúce si treba tému lepšie prečítať)
Oly XZ-1 má, a ten vrelo doporučujem. Mal som aj Nikon P3xx = grc.
Viac k téme nemám čo dodať.
Majte sa!
Ďakujem vopred za odpoveď takze evidentne tam cenovy limit je a konieckoncov fakt len blazen vysoli za kompakt skoro tisicku uz defacto nad 500 straca zmysel kompakt,nie to este taketo horibilne sumy..pricom navyse cena Tebou spominaneho A-cka neodpoveda adekvatnej kvalite co z toho dostanem.. v takychto cenovych hladinach mam uz plnohodnotne zrkadlo vyssej triedy.. napr aktualne aj novinku nikon D7100 ...osobne ked nie nikon P330 alebo XZ1 od olyho tak by som kus malinko prilozil a siel do profikompaktu bud nikon P7700 alebo canon G15 je to uz sice malinko nad 300 ale este cenovo na kompakt znesitelne prip este oly XZ-10 s 4/3 senzorom
Ďakujem vopred za odpoveď takze evidentne tam cenovy limit je a konieckoncov fakt len blazen vysoli za kompakt skoro tisicku uz defacto nad 500 straca zmysel kompakt,nie to este taketo horibilne sumy..pricom navyse cena Tebou spominaneho A-cka neodpoveda adekvatnej kvalite co z toho dostanem.. v takychto cenovych hladinach mam uz plnohodnotne zrkadlo vyssej triedy.. napr aktualne aj novinku nikon D7100 ...osobne ked nie nikon P330 alebo XZ1 od olyho tak by som kus malinko prilozil a siel do profikompaktu bud nikon P7700 alebo canon G15 je to uz sice malinko nad 300 ale este cenovo na kompakt znesitelne prip este oly XZ-10 s 4/3 senzorom
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa