Fórum » Vyberáme fotoaparát

Výber fotoaparátu (lacný ultrazoom)

zzuzanka
2013-03-19 14:16:23+01
Pokazil sa mi kompakt a na opravu sa to dať už neoplatí. Zároveň na nejaké drahé fotoaparáty ani peniaze nie sú, preto som to vyriešila tým, že som našla pár fotoaparátov na bazári, avšak ešte v záruke. Chcela by som len poradiť, ktorý z nich by bol pre mňa najideálnejší. Mám len 14 rokov, vo fotení profík nie som, fotenie ma jednoducho len baví. Fotoaparát chcem čisto len na výlety, dovolenky, fotky s kamarátmi a pod. žiadne profesionálne. i keď časom možno.
olympus -sp 620uz, alebo 600uz
fujifilm-finepix-s1000fd
Finepix-S2500HD-FujiFilm
Benq gh600

Vopred ďakujem za rady

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2013-03-19 14:29:33+01
Vstky tieto fotaky maju nadpriemerny rozsah objektivu a podpriemerny obraz. Ak ti staci ta najobycajnejsia kompaktova kvalita (dobre foto na slniecko, horsie ked je zamracene a mizerne ked je tma a vnutri), tak si vyber nieco od Fuji.

zzuzanka
2013-03-19 15:17:25+01
príspevok od: Karol Srnec
Vstky tieto fotaky maju nadpriemerny rozsah objektivu a podpriemerny obraz. Ak ti staci ta najobycajnejsia kompaktova kvalita (dobre foto na slniecko, horsie ked je zamracene a mizerne ked je tma a vnutri), tak si vyber nieco od Fuji.
a ten olympus,? ten je nejaký dobrý, alebo?

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2013-03-19 15:24:46+01
príspevok od: zzuzanka
a ten olympus,? ten je nejaký dobrý, alebo?
Ked ti radim Fuji, tak tym myslim, ze je lepsi ako Oly, ale v tejto kategorii je to vlastne takmer uplne jedno. Tazko je ephotakom radit, pretoze toto je trieda, ktora ani mierne narocnejsich amaterov neuspokoji. Ssu to skutocne len rodinne cvakatka pre nenarocnych, akurat sa tvaria dospelejsiez hladiska ovladania funkcnej vybavy.

Paulie
2013-03-19 15:26:22+01
Aký máš rozpočet?

zzuzanka
2013-03-19 15:31:35+01
príspevok od: Paulie
Aký máš rozpočet?
niečo fakt len do tých 100€ čiže nič moc.. ale ja nechcem nič náročné a drahé.. i keď zrkadlovka by potešila, no na to nie sú peniaze zatiaľ

Bernard
2013-03-19 16:42:22+01
ak by si nahodou nechcela vyslovene ultrazoom, ale stacil by ti kompakt, poskytnem za symbolicku sumu, mne lezi v skrinke nepouzivany jeden a plne funkcny.. mozno ti bude stacit a usetris 90e, ktore si mozes odlozit a setrit na nieco lepsie.. ak mas zaujem o blizsie info, napis mi spravu

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()