D60 bola moja prva zrkadlovka ktora ma naucila zaklady pouzivania casu clony a citlivosti.. Pri d60 som zistil ze je to moja najvacsia zaluba pretoze nezrkadlovky pred tym mi nikdy nedali tolko slobody pri tvoreni fotografie..Ta cena je fajn..ja som bol s d60spokojny..vie urobit pekne fotecky a ma svojsky sum .. tu je par mojich foto z d60:
Tá otázka je ťažšia, ako ten fotoaparát. Ak bola používaná málo / do 10 000 záberov / bez pádov, úderov o tvrdé predmety, používaná v interiéri a nepozná chuť morskej vody a piesku tak áno. Samozrejme, záleží aj na príslušenstve - je tam aj objektív? Koľko vydrží baterka?
Nikon D60 je predchodca dnesnych modelov radu D3XXX, cize D3000 az D3200. Je to teda zakladny model bez stavoveho displeja, vstavaneho motorceka a podpory CLS. Vybaveny je CCD snimacom, takze horsie zvlada nedostatok svetla a nma Live View ani Video. Za 150 samozrejme lepsi ako ktorykolvek kompakt.
No neviem...d60 je starsia, prekonaná každým novým amatérskym dslr od nikonu. Ja by som si miesto ponúkanej d3000 kupil radšej bazarovu d5000 - ma aj LV, alebo d200 (obe cca 250€)
Za túto cenu to stojí : http://foto.bazos.sk/inzerat/24060245/predam-telo-nikon-d60.php
synovi som D60 kúpil pred rokom na začiatok a úplne to stačí. Určite je to lepšie a vydrží to viac, ako ktorýkoľvek kompakt ( synovec stihol za tento čas rozbiť dva drahšie kompakty ).
Nikon D60
Za 150 samozrejme lepsi ako ktorykolvek kompakt.
synovi som D60 kúpil pred rokom na začiatok a úplne to stačí. Určite je to lepšie a vydrží to viac, ako ktorýkoľvek kompakt ( synovec stihol za tento čas rozbiť dva drahšie kompakty ).
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa