Zdravim urcite tu boli tieto 2 stroje preberane. Ale predsa sa chcem poradit, mam moznost vymenit moj D3000 za D80 alebo D90 + nejaky ten doplatok samozrejme. Pre ktory sa rozhodnut? Obrovska dilema
Zdravim urcite tu boli tieto 2 stroje preberane. Ale predsa sa chcem poradit, mam moznost vymenit moj D3000 za D80 alebo D90 + nejaky ten doplatok samozrejme. Pre ktory sa rozhodnut? Obrovska dilema
D 90 má lepší snímač a super ceny za jazdenky. Pred štyrmi rokmi som za 350€ kupoval jazdenú D3000. Vlani som ju predal za 200 a kúpil za 350 D 90. Ak sa nepokazí mám vystarané na desaťročie. Pre amatérske fotenie pre potešenie mi viac netreba. D 80 má snímač podobný D 3000. Tam veľa nezískaš. ISO nepustí.
D90....v robote mame oba...a ked nemusim, tak s D80-kou nefotim...o CCD snimaci rec bola....ale co je tragedia, je aj podstatne mensi zadny displej....a o rychlosti celeho aparatu ani nehovorim...reakcie na zoomovanie a podobne (fotky)...takze jednoznacne D90
jednoznacne D90, nieje o com. D80 ma ten isty senzor ako D3000 ... plus ma mierne nestastne nastavene meranie expozicie ktore prilis zdoraznuje vybrany AF bod.
D90 je uz tiez dost stary stroj ked ratas aj do buducna ale ked ina moznost nieje D90ka je urcite fajn stroj. Ja fotim este z D80 a niekedy ma este stale prekvapi cize v tomto ohlade si nemyslim ze tento upgrade ti zaruci lepsie fotky Samozreme veci ako ergonomia, pripadne bat.grip a 5 snimkou za sekundu to je uz niecom inom ale aj tak. Mozno by som radsej poskuloval uz po D7000ke ked tak. D300 je zbytocne moc velka iked s nou fotim tiez rad
Nikon D80 vs. D90
urcite tu boli tieto 2 stroje preberane. Ale predsa sa chcem poradit, mam moznost vymenit moj D3000 za D80 alebo D90 + nejaky ten doplatok samozrejme.
Pre ktory sa rozhodnut? Obrovska dilema
za kazdu radu dakujem
urcite tu boli tieto 2 stroje preberane. Ale predsa sa chcem poradit, mam moznost vymenit moj D3000 za D80 alebo D90 + nejaky ten doplatok samozrejme.
Pre ktory sa rozhodnut? Obrovska dilema
za kazdu radu dakujem
http://snapsort.com/compare/Nikon_D80-vs-Nikon_D90
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie