Zdar! hladám foták na fotenie panoramatickych fotiek hory, jazera, more ja uplne jedno či zrkadlovka s nejakým univerzalnym sklom alebo kompakt skrátka to najviac čo sa dá z tej kategorie dostať, taktiež by ma potešilo keby robil dobré fotky aj v dymnejšom prostredí ďakujem za všetky rady
ak mozem pridat nazor, je v podstate jedno ake telo si vyberies, ak sa bavime o zrkadle, vsetky ponukaju dobre vysledky, no najviac ovplivnis kvalitu snimku dobrym sklom. Padol tu navrh na tokinu 11-16 f2,8, skvele sklo s vybornou kresbou, no pokial viem nie je pretesnene proti prachu a stekajucej vode. Ak planujes fotit za zlych poveternostnych podmienok, potrebujes mat telo aj sklo pretesnene voci vode a prachu, takze podla toho sa musis zariadit
ta g1x sa mi celkom páči prečo si myslíš že je to najlepsie riešenie myslíš že je to vhodné na hory a panoramy???
G1X je to dosť malý , nezaberá to veľa miesta a má to dosť veľký snímač a kvalitu porovnateľnú so zrkadlovkou , dalšia výhoda je univerzálny rozsah zoomu a dobrý rozsah ISA takže sa dá použiť aj na nočné fotky alebo v tmavom prostredí ... jedine na čo ho moc neodporúčam je fotenie portrétov lebo tá híbka sa nedá porovnať s portrétnym sklom ... na krajinku a hory odporúčam
outdoor do 850€
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa