Ahojte, nie som nejaky extra zastanca novych vlakien o kompaktoch, ale potrebujem od vas poradit Dostal som za ulohu poradit kolegom do nemecka nejaky novy kompakt. Doteraz fotili na panasonic TZ-7. A ich hlavna poziadavka na novy kompakt je aby bol rychlejsi. Preto by som bol rad, keby ste mi na zaklade osobnych skusenosti poradili nejaky co najrychlejsi kompakt (co najrychlejsie zaostrovanie, rychla odozva na spust, rychly start atd...). Vopred velmi pekne dakujem a prosim...neradte zrkadlovku...D7000 tam maju...potrebuju nieco do vrecka
Výpredajový Nikon 1 V1 alebo najlacnejsi model S1. Nikon svoje male mirrorlessy riadne nadopoval, v rychlosti sa im maloco vyrovna. maju dokonca specialne funkcie pre akcnu fotografiu. S kompaktov by som nevedel vybrat skutocne rychly model. AK tuzia po niecom s vacsim snimacom, tak potom Olympus PEN alebo Panasonic, ale novsej generacie, najstarsie boli dost pomale.
aj som si myslel ze ma nasmerujete na mirrorless...pozriem tie nikony a aj panasonic si olyho 4/3 a navrhnem im to...myslim ze u nich s peniazmi problem nebude....a koniec koncov sa vyjadrili, ze by bolo dobre ak by to bol dalsi lumix
aj som si myslel ze ma nasmerujete na mirrorless...pozriem tie nikony a aj panasonic si olyho 4/3 a navrhnem im to...myslim ze u nich s peniazmi problem nebude....a koniec koncov sa vyjadrili, ze by bolo dobre ak by to bol dalsi lumix
Posledné modely od panasonic určite splňa ich požiadavky, sú tam aj kompakty z vymenými objektívamI, čiže podľa mňa lepšia voľba ako ultrazoomy serie TZ.
Co "najrychlejsi" kompakt / mirrorless :)
S kompaktov by som nevedel vybrat skutocne rychly model. AK tuzia po niecom s vacsim snimacom, tak potom Olympus PEN alebo Panasonic, ale novsej generacie, najstarsie boli dost pomale.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa