Zdravim.Neviem sa riadne rozhodnut aky fotak si kupit.Chcem fotit krajinky, pripadne rodinne fotky.Pri Canon je dobre to, ze pripadny servis je priamo v BA, Nikon ma lepsi snimac ale servis v Prahe,Pentax ma naviac priamo v sebe super funkciu Pixel Mapping, avsak nie je to rozsirena znacka.Ako je to s tymi hotpixlami?Ak po kupe zistim, ze tam nie su ziadne tak aka je sanca ze sa tam po rokoch objavia?dakujem
Keďže peniaze sú Tvoje, rozhodnutie zostane na Tebe. Možno Ti pomôže informácia, že zo všetkými tromi sa dajú robiť bez najmenšieho problému naozaj skvelé fotografie rodiny a krajiniek, ak vieš ako. A ak to nevieš, tak je to o to viac jedno, čo si kúpiš Ale by si mi poslal tých cca 1000 € ako dar, ja by som už vedel okamžite, čo si kúpim ja
Hm no to potom by mi stacila aj ta 600d a pripadny servis mam priamo v Ba.Je najlacnejsia z tych troch.Nevies ako je to s tymi hotpixlami?Ak po kupe su vsetky od vyrobi deaktivovane, tak zvyknu sa objavovat nove?
Hm no to potom by mi stacila aj ta 600d a pripadny servis mam priamo v Ba.Je najlacnejsia z tych troch.Nevies ako je to s tymi hotpixlami?Ak po kupe su vsetky od vyrobi deaktivovane, tak zvyknu sa objavovat nove?
A kde ze ta postihla ta hotpixelova choroba? U roky sa to u zrkadloviek za problem nepoklada. Aj ked nema pixelmaping kazda zrkadlovka, v servise ti to "opravia" u kazdej znacky.
No kupil som raz 5100 a tam jeden bol a kedze to bolo kupene v kamennej predajni tak som to nemohol uz vratit a do Prahy sa mi total novy fotak nechcelo posielat (mozno by mi tam vymenili nove veci za stare - paranoja ).S tou 600D sa daju robit nocne fotky bez sumu pri iso 100-200?
K-30, d7000 alebo 600d?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa