precital som uz toho hodne o novom canone 70D ale stale sa neviem horzhodnut ci ist do toho z mojeho 550D. na vela recenziach to 550D vychadza dobre a podla mna aj dost porovnatelne s novymi canonami. Na 6D peniaze nemam tak neviem ci vobec investovat alebo stale ostat pri 550D a kaslat na 70D
mal som obe a moj osobný dojem bol taký že 70D viac šumí už pri nízkych ISO dokonca sa mi zdal v určitých fotografiach 550D ostrejší v jemných detailoch ...Na druhej strane rawy z 70D su lepšie editovatelné v Lightroome dostaneš z nich viac farieb a odtienov su take pohladnicovejšie napumovane... sa mozrejme auttofokus... a kopec novych funcii do toh pridali ....ktoré su ovela lepšie na rýchlu akciu atd...
precital som uz toho hodne o novom canone 70D ale stale sa neviem horzhodnut ci ist do toho z mojeho 550D. na vela recenziach to 550D vychadza dobre a podla mna aj dost porovnatelne s novymi canonami. Na 6D peniaze nemam tak neviem ci vobec investovat alebo stale ostat pri 550D a kaslat na 70D
na vačšie orezy z canonu 70D zabudni oproti 550D nedostaneš viac detailov v prirode a pri bežnom foteni pri bežnom svetlo jedine že by si snim fotil v študiu pri perfektnom osvetleni tam sa viac megapixlov prejaví,,,
nejako mi prisla ta 550D uz ako zastarale telo, ale na 6D nemam. tak som hladal nieco novsie co by niekam posunulo kvalitu fotiek ale ako vidim tak ani 70D nie je ziadny generacny skok.
nejako mi prisla ta 550D uz ako zastarale telo, ale na 6D nemam. tak som hladal nieco novsie co by niekam posunulo kvalitu fotiek ale ako vidim tak ani 70D nie je ziadny generacny skok.
kup si k tej 550-ke poriadne sklo a uvidis ten rozdiel
jasne že ak fotiš šport tak 550D ma dosť pomalý a neprený autofokus tiež malo fps v tom by ti 70D pomohol ale dobru pracu odvedie aj používany 7D práve mam jeden na predaj ku tomu taky canon 200 mm 2,8 II alebo 135 mm f2 a perfektna kombinacia na šport v rámci ešte prijateľných finančných možnosti ... potom už jedine full frame a 300 mm 2,8 is atd ked chceš niečo lepšie
canon 70D upgrade z 550D
fotim hlavne vonku, prirodu, zvierata, sport.
fotim hlavne vonku, prirodu, zvierata, sport.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa