Chcem sa poradiť pri kúpe svojej prvej zrkadlovky. Doteraz som fotil kompaktom Nikon Coolpix l810. Zrkadlovku by som chcel využívať hlavne na fotenie prírody, krajinkárskych fotografií, nočných záberov, street foto a taktiež na nahrávanie videí. Rád točím videá čo sa týka bicyklovania. Cenovo sa chcem zmestiť do 400€(z druhej ruky) aj s objektívom. Neviem akú zrkadlovku si vybrať, tak sa chcem poradiť s vami. Ďakujem za každú radu
Chcem sa poradiť pri kúpe svojej prvej zrkadlovky. Doteraz som fotil kompaktom Nikon Coolpix l810. Zrkadlovku by som chcel využívať hlavne na fotenie prírody, krajinkárskych fotografií, nočných záberov, street foto a taktiež na nahrávanie videí. Rád točím videá čo sa týka bicyklovania. Cenovo sa chcem zmestiť do 400€(z druhej ruky) aj s objektívom. Neviem akú zrkadlovku si vybrať, tak sa chcem poradiť s vami. Ďakujem za každú radu
problem je, ze si mal ultrazuum a ak si si zvykol na jeho rozsah ohnisk, bud si nevystacis len s 1 objektivom a budes potrebovat viacere, alebo kupis nejaky 18-200mm
Prvá zrkadlovka
www.ephoto.sk/forum/7/12781/porovnanie-fotakov-vyberam-si-zrkadlovku/
www.ephoto.sk/forum/7/12661/ktory-vybrat/
www.ephoto.sk/forum/7/12637/kupa-prvej-zrkadlovky/
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie