zdravim, chcem sa spytat ci by ste mi neporadili, som zaciatocnik ale chcel by som fotit zvierata a objekty v dialke ale aj ludi, ci uz z blizka alebo daleka, samozrejme cim nizsia cena tym lepsie, neviem aky je rozdiel medzi digitalnym a manualnym ostrenim, laka ma veky zoom a v mojich cenach som pozeral Canon PowerShot SX60 HS za 499eur alebo Nikon D3200 Black + 18-55 AF-S DX VR II + 55-300 AF-S VR za 749 eur, pozeral som na mall sk, pripadne ake parametre objektivov pozerat, dakujem
Canon PS SX60 foti rovnako nekvalitne ako omnoho lacnejsie kompakty. Nikon D3200 foti rovnako kvalitne, ako omnoho drahsie zrkadlovky. Nikto z nas ale nevie, co z toho ti bude dostacovat.
To čo už bolo napísané predchodcom je uplná pravda. Závisí, čo od nich očakávaš a na aký účel. Myslím si, že ak máš s N 3200 cvakať na automatike fotku za fotkou, to môžeš ísť rovno aj do toho Canonu. Zrkadlovka nie je o tom.
ja sam neviem co presne mi vyhovie, len som chcel zistit co a ako vlastne, mno fotit zvery a a tvare ludi na akciach ako napr hradne dni a samo aj program tam , cize rzchlo a dobre cvakat sem tam tiez treba, ale neviem ako to je zo zoomom , tych 65 x je ako tych 300mm ?
Canon EOS 1200D 18-55 III DC + 75-300 III DC + CASH BACK 30 EUR, taketo nieco by nebolo dobre zaciatocnikovi ako ja? ma to prijatelnu cenu ,len nerozumiem tym parametrom, v tpd ho maju za 500 euri
Canon EOS 1200D 18-55 III DC + 75-300 III DC + CASH BACK 30 EUR, taketo nieco by nebolo dobre zaciatocnikovi ako ja? ma to prijatelnu cenu ,len nerozumiem tym parametrom, v tpd ho maju za 500 euri
Kludne si to kup ... Dnesne zrkadlovky a bezzrkadlovky su technicky daleko vpredu pred fotografickymi schopnostami nas majitelov/fotografov
sx60 hs alebo D3200
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom