Caute momentalne vlastnim Nikon D60 + Nikon 50mm f/1.8G AF-S,chcem sa opytat ktoru zrkadlovku kupit jedna sa mi o kvalitu fotiek Nikon d3200 vs nikon 5200 ? Alebo co by ste mi odporucili,pripadne kupim bazarovku.
D3200 je nastupca tvojho fotaku s velmi podobnou ergonomiou ovladania a funkcionalitou. Prinasa ale vyrazne vylepseniev podobe vyborneho CMOS snimaca. D5200 foti velmi podobne, rozdiel v obrazkoch tam nebude, ale prinasa o nieco lepsiu ergonomiu ovladania a par funkcii naviac. Rozdiel je mensi, nez sa zada, hlavnym plusom je otocny displej.
Dakujem velmi pekne za rychlu odpoved,fotim prevazne deti a rodinu som amater,setovy objektiv nevyuzivam iba pevnu 50 tak aspon ma nikto utvrdil v tej 3200 myslim si ze to bude stacit.Keby mal niekto na predaj mal by som zaujem o telo.
Zdravím. Prípadne ešte by som pouvažoval nad bazárovou D5100. Má menšie rozlíšenie snímača (podobný bol aj v D7000) 16,1 MP oproti 24,1 MP u D3200 = vyšší nárok na kvalitu objektívov, vyšší nárok na HDD priestor pre archiváciu, vyšší nárok na HW na prípadný postprocess ... Ergonómia a funkcie cca ako u D5200 (Intervalové fotenie, bracketing, výklopný display ...) Bazárová cena by mala byť podobná ako u D3200.
Dakujem pekne nikon d90,nikon d3200,alebo 5100 to je take solidne riesenie pre amatera keby niekto chcel predat iba telo fotoaparatu tak by som mal zaujem
Neviem sice aky mas rozpocet, ale ak pozeras na bazare d90,d5100 tak skus zahrnut do uvahy aj d7000. Sam jednu predavam ale ako set no to sem nebudem miesat. Ide o to ze je tam dost ponuk a aj na solo telo a niekedy za slusnu cenu cca od 250 vyssie. Je to nastupca d90 a co sa tyka ergonomie a drzania je to naozaj dobry fotak( urcite lepsie ako D5100/D3200
Kupa Nikon d3200 vs nikon 5200
Má menšie rozlíšenie snímača (podobný bol aj v D7000) 16,1 MP oproti 24,1 MP u D3200 = vyšší nárok na kvalitu objektívov, vyšší nárok na HDD priestor pre archiváciu, vyšší nárok na HW na prípadný postprocess ...
Ergonómia a funkcie cca ako u D5200 (Intervalové fotenie, bracketing, výklopný display ...)
Bazárová cena by mala byť podobná ako u D3200.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa