Fórum » Vyberáme fotoaparát

RX 100 III alebo Canon G5 x

Maxpayne
2015-11-03 20:12:57+01
Zdravim pani,som uplny amater a fotenie na mobile ma prestalo bavit,rozmyslam ze sa buchnem po vacku a kupim jeden z tychto pristrojov,fotenie bude portrety,vylety v lese,v parku atd krajinky moc nie,ktory z tychto dvoch by ste odporucili? aj ked su si dost podobne parametrovo,dakujem za kazdu reakciu

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2015-11-03 20:31:57+01
Je to upúlne jedno. Vyslekok rovnaky. V tomto pripade odporucam riadit sa emociami a vybrat si pristroj, ktory je ti sympatickejsi.

zvonec
2015-11-03 21:00:48+01
príspevok od: Maxpayne
Zdravim pani,som uplny amater a fotenie na mobile ma prestalo bavit,rozmyslam ze sa buchnem po vacku a kupim jeden z tychto pristrojov,fotenie bude portrety,vylety v lese,v parku atd krajinky moc nie,ktory z tychto dvoch by ste odporucili? aj ked su si dost podobne parametrovo,dakujem za kazdu reakciu
Sefredaktor ti to napisal jasne, oba fotoaparaty maju rovnaky senzor, canon vacsi rozsah objektivu. Canon ma otocny display a asi lepsiu ergonomiu. Ale to su veci, ktore si vies dohladat aj sam, cize vyslovene plati, to co napisal sefredaktor, ktory ta viac chyti za srdce, to je jasny favorit. Prajem vela peknych zaberov....

Maxpayne
2015-11-03 21:17:17+01
vdaka, takze je to g5 x,rozhodol otocny displej a zoom a aj ovladacie prvky

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2015-11-03 21:43:10+01
príspevok od: Maxpayne
vdaka, takze je to g5 x,rozhodol otocny displej a zoom a aj ovladacie prvky
RX100 je zase mensi a ma za ebou overenu povest najuspesnejsieho pokrocileho kompaktu na trhu.

Maxpayne
2015-11-03 21:46:11+01
to ano ale zas g5x je v podstate vylepsena g7x a povodne som rozmyslal nad g7x,neviem preco viac ma to taha ku g5x,pridavny blesk a ma to uz aj grip

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()