Pekný deň, nemáte páni niekto skúsenosti s kompaktami s WIFI? Potreboval by som aby sa dalo na ňom nastaviť, že po odfotení fotky automaticky uploadne na určené úložisko - ftp, cloud, ..
Potrebujem to pre technikov, ktorí sa v tomto nevyznajú a pri príjme strojov na sklad ich potrebujem zaevidovať a odfotiť.
Čo mám skúsenosti s WiFi vo foťáku, tak umožňuje len prenos fotky do mobilu/tabletu a odtiaľ ju môžem poslať ďalej. Niektoré modely možno budú mať navyše upload na facebook/picasu/instagram. Pochybujem, že nájdeš niečo iné ako sociálne siete a to asi nie je to, čo by si chcel. Technici by to však z mobilu mali byť schopný poslať ďalej, ale nebude to úplne automaticky (a/alebo si k tomu budeš musieť (dať) napísať nejakú aplikáciu).
chlapi čo s tým budú robiť sú servisáci na priemyselné mašiny, navyše je ich tak 10 kusov vo vekovom rozpätí 20-60r, takže preto to chcem zautomatizovať, inak to skončí tak, že to budú flákať alebo budem mať každú polhodinu telefonát ako to funguje
inak by mi kludne stačil aj upload na google fotky alebo niečo podobné, potrebujem to len posunúť na dalšie spracovanie dalšej osobe.
http://www.samsung.com/global/microsite/galaxycamera/s4zoom/ a co nieco taketo? je to vlastne kompakt s androidom a simkou..s tymto a vhodnou aplikaciou by sa uz mozno dalo nieco poriesit..
1)Kukni Canon Powershot N2: http://www.canon.sk/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/powershot/powershot_n2/ Nadefinuješ wifi pristupový bod, v PC aplikaciu a kazdy odfotení snímok ide tam. Mam vyskusane s inými Canonmi.
2)Dalšia možnost SD wifi karta..vsetko co fotíš ide do pc, fotak musi mat podporu wifi SD karty
Smartphonom by to malo ist bez problemov. Dnes kazdy zvlada automaticky upload na vlastne ulozisko (Android na Google Drive, Windows Phone na OneDrive a iOS na iCloud), ale s prislusnou aplikaciou nemas problem automaticky to nahravat kam potrebujes. Aspon pri Androide a iOS. U WP by to mohol byt problem.
Fotoaparaty Samsung NX, ktore som testoval, mali prepracovanu WiFi funkcionalitu. V ponuke je aj automaticke zalohovanie fotografii na server, ak je fotak pripojeny k WiFi.
Asi najjednoduchšie sa mi vidí kúpiť mobil s dobrým fotoaparátom (výber je dosť veliký), a androidové aplikácie umožňujú upload buď na privatne cloudy (napr. Synology), alebo na verejné (dropbox, sugarsync a mnoho ďalších) - a je to úplne automatické, bez zásahu užívateľa. Dokonca sa dajú do fotky nastaviť aj GPS súradnice. Ceny sú zrovnateľné s vyššou triedou kompakov s wifi
Foťák s WIFI a automatickým uploadom na ftp/cloud/..
nemáte páni niekto skúsenosti s kompaktami s WIFI?
Potreboval by som aby sa dalo na ňom nastaviť, že po odfotení fotky automaticky uploadne na určené úložisko - ftp, cloud, ..
Potrebujem to pre technikov, ktorí sa v tomto nevyznajú a pri príjme strojov na sklad ich potrebujem zaevidovať a odfotiť.
inak by mi kludne stačil aj upload na google fotky alebo niečo podobné, potrebujem to len posunúť na dalšie spracovanie dalšej osobe.
a co nieco taketo? je to vlastne kompakt s androidom a simkou..s tymto a vhodnou aplikaciou by sa uz mozno dalo nieco poriesit..
možno skončím pri nejakom smartfone s vhodnou apkou čo by to zvládla.
počkám ešte či to už niekto náhodou neriešil a neporadí konkrétny hw/sw.
http://www.canon.sk/for_home/product_finder/cameras/digital_camera/powershot/powershot_n2/
Nadefinuješ wifi pristupový bod, v PC aplikaciu a kazdy odfotení snímok ide tam. Mam vyskusane s inými Canonmi.
2)Dalšia možnost SD wifi karta..vsetko co fotíš ide do pc, fotak musi mat podporu wifi SD karty
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa