Čaute, chcel by som sa opýtať. Mám dilemu jednu. Doteraz fotím na otcovom Nikone D5100 (čo dostal na 50-tku ako darček ale fotenie ho prestalo baviť. Aspoň som sa dostal k zrkadlovke zadarmo ) Fotím hlavne prírodu, krajinu, keďže rád turistikujem. Chcem kúpiť niečo nové. Už dlhé mesiace som pozeral na D7200 ako také postupné zvyšovanie levelu. Ale v poslednej dobe, keď pozerám na tie mirrorless sa mi začali hrozne ľúbiť. Olympus E-M10 Mark II alebo Fujifilm. Ide o to, že či sa hodia takéto mirrorless foťáky na fotenie krajiny, prírody, atď. Či budú mať takú kvalitu ako D7200. Je to otázka toho, že či sa namáhať s ruksakom hore niekde s D7200 so všetkým možným, alebo radšej zobrať niečo malé mirrorlessa bude to mať takú istú kvalitu ako D7200. (samozrejme to závisí aj od mojej zručnosti
No vidíš, a ja to ťažké mám. Najradšej by som bral oba systémy, ale akosi hlava rodiny inak myslí...
Tak sa zamysli nad niektorou A7-čkou od Sony: CSC FF, obraz bez kompromisov, veľkosť väčšia ako najmenšie CSC ale podstatne menšia ako DSLR FF (obdobne to je aj s objektívmi...) Pre potreby náročnejšieho amatéra ideálna voľba.
D7200 alebo mirrorless
Pre potreby náročnejšieho amatéra ideálna voľba.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa