Ahojte. Som tu novy a rad by som poprosil o radu, ktory z tychto kompaktov vybrat? Kedze vela cestujem, do uvahy prichadza len nejaky maly sikovny kompakt s plne vyklopnym displejom. Po dost narocnom googleni som ostal nerozhodny medzi vyssie spomenutymi kompaktmi. Rozmyslal som este nad Nikon P610, ale ten by mi nevyhovoval vzhladom na jeho rozmery. Ma niekto s nimi skusenosti? Popripade, viete mi poradit ine varianty v podobnej cenovej kategorii? Moja predstava o kompakte je nasledovna: vyklopny displej, ultrazoom, min. 16mgpx, Full HD video, cenova kategoria 200-300 € a samozrejme aby to nemalo rozmery podobne zrkadlovke
Obidva fotaky fotia ako hociktroy lacnejsi kompakt. Ani s dobrou vybavou nevedia prekonat hranicu, ktora oddeluje obycajny rodinny dovolenkovy fotak od seriozneho nastroja pre ambicioznejsieho amaterskeho fotografa. Su to jednoducho cvakatka. Vacsina uzivatelov ePhota sa touto kategoriou nezaobera, maximalne vtedy, ak ma babke, ci dcere kupit fotak. V tomto pripade je takmer jedno ktory si kupis. Ak od fotaku neocakavas vela, uspokoja ta obidva. Vyber si jednoducho ten, ktory je ti sympatickejsi, alebo ta oslovil nejaky parameter, lepsi ako u konkurencie.
Ahojte. Som tu novy a rad by som poprosil o radu, ktory z tychto kompaktov vybrat? Kedze vela cestujem, do uvahy prichadza len nejaky maly sikovny kompakt s plne vyklopnym displejom. Po dost narocnom googleni som ostal nerozhodny medzi vyssie spomenutymi kompaktmi. Rozmyslal som este nad Nikon P610, ale ten by mi nevyhovoval vzhladom na jeho rozmery. Ma niekto s nimi skusenosti? Popripade, viete mi poradit ine varianty v podobnej cenovej kategorii? Moja predstava o kompakte je nasledovna: vyklopny displej, ultrazoom, min. 16mgpx, Full HD video, cenova kategoria 200-300 € a samozrejme aby to nemalo rozmery podobne zrkadlovke
Dakujem vopred za akukolvek odpoved
vykasli sa na vykl.disp..prihod dvacku a budes uuuplne niekde inde: http://www.okay.sk/sony-dsc-rx100/#nopop
Diki chlapi za reakcie. Fakt asi nema vyznam kupovat to, co som tu navrhol. Buchnem sa po vrecku a kupim nieco z toho: Sony RX 100 alebo C G7X. Idem akurat prestudovat temu Sony RX 100 vs. C G7X. Ospravedlnujem sa za zbytocnu temu, kludne sa moze vymazat
Nikon S9900 vs Panasonic Lumix TZ57
V tomto pripade je takmer jedno ktory si kupis. Ak od fotaku neocakavas vela, uspokoja ta obidva. Vyber si jednoducho ten, ktory je ti sympatickejsi, alebo ta oslovil nejaky parameter, lepsi ako u konkurencie.
Ale asi to uz mas nagooglene vsetko
http://www.okay.sk/sony-dsc-rx100/#nopop
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie