Fórum » Vyberáme fotoaparát

Nikon coolpix s9900

Mima123
Mima123 2016-01-14 08:20:43+01
Ahojte.Rada by som sa s Vami poradila,ci vyssie spominany fotoaparat je vhodny na "rodinne" fotky a kvalitne videa.Aby deti neboli rozmazane,aby fotky boli vo fotoknihe kvalitne a tak isto kvalitne videa,kameru kupovat nebudem.Dakujem za Vas cas a kazdu odpoved

fatality
2016-01-20 11:24:34+01
príspevok od: Mima123
V kvalite videi a snimok ma rovnaky kvalitu aj pri horsom svetle?vyzera dobre,ma nizsie skore na recenzie.sme
presne jak pise zvonec..na sme. sa vy..... ..

Mima123
2016-01-20 17:10:07+01
príspevok od: zvonec
recenzie.sme.sk podla toho sa nemozes riadit. Senzor je ten isty. Ak tam aj nejaky rozdiel je, nemas sancu ho spoznat. Co som mal moznost vidiet, canon mal super vysledky aj pri horsom svetle, ziadna obava. Vela ludi hovori, ze canon ma krajsie podanie farieb v jpg suboroch, ktore produkuje fotoaparat. A G7X ma 24mm (35mm ekv ) vs. RX100 II 28mm na sirsom konci, takze Canon je na tom lesie. Ocenis to hlavne v interieroch.

Ono to je ale uplne jedno. Ci uz kupis G7 X alebo RX100 mkii rozhodni sa podla toho, s ktorym sa ti lepsie pracuje, ktory sa ti lepsie drzi v ruke, ktory sa ti lepsie nastavuje atd. Oba fotoaparaty su super a pri ziadno nespravis chybu, cize musis sa rozhodnut podla toho, ktory sa ti viacej paci, pretoze fotit s nim budes ty, a nie my, a v prvom rade tebe ma robit radost. Fotky robia oba uplne super.
Dakujem za radu...

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()