Zdravím, chcel by som sa spýtať, aké zrkadlo je ideálne pre mna. Pozerám po canon 7D mkii , canon 70D , canon 5D mkiii alebo nikon d7200 , nikon d750 , nikon d810. Samozrejme tu platí čím nižšia cena tým lepšie pre mna a pre vetšiu výbavu objektívou a dalsich veci, samozrejme potrebujem kvalitnú obrazovú kvalitu (fotenie svadby, portrety, wildlife a sem tam nejaké závodné akcie). Neviem či je v tomto najlepší FF alebo Aps-c. Akú zostavu by ste mi doporučili? do 4500 eur? Aby boli aj ludia zo svadby spokojný aj aby bola spokojná moja penaženka.
Skvelá rada ako si skomplikovať život....fotografovať tromi fotoaparátmi miesto jedného.
ako vies, ze 'vd' foti svadby len 1 fotakom? ... inak Vojta argumentoval tym, ze je to pohotovejsie, mat na sebe 2 fotaky s roznymi objektivmi, ako 1 fotak a prehadzovat objektivy ... tazko mozem porovnavat Vojtu s 'vd', ked tu v portfoliu ma len zopar svadobnych fotiek starsieho data ... ale mozno sa medzitym posunul dalej
ako vies, ze 'vd' foti svadby len 1 fotakom? ... inak Vojta argumentoval tym, ze je to pohotovejsie, mat na sebe 2 fotaky s roznymi objektivmi, ako 1 fotak a prehadzovat objektivy ... tazko mozem porovnavat Vojtu s 'vd', ked tu v portfoliu ma len zopar svadobnych fotiek starsieho data ... ale mozno sa medzitym posunul dalej
Dobrým zrkadlom pokryje všetky foto žánre, to sa o Fuji vzhľadom k rôznym obmedzeniam povedať nedá. Ale ja nie som dobrý radca, lebo podľa mňa aj tak polovica svadobných foto skončí po pár rokoch v koši, niektoré aj potrhané.....
doporucujem prechod z FF na System Fuji X ... ako to urobil profesionalny svadobny fotograf Vojta, foti prevazne s 2x Fuji X-T1 a pevnymi sklami, ale aj X100 ... bol som na jeho prednaske ako nafotit 'svadobny pribeh'
Zrkadlo na všetko.
Ďakujem za vaše rady a prajem pekný deň.
tazko mozem porovnavat Vojtu s 'vd', ked tu v portfoliu ma len zopar svadobnych fotiek starsieho data ... ale mozno sa medzitym posunul dalej
tazko mozem porovnavat Vojtu s 'vd', ked tu v portfoliu ma len zopar svadobnych fotiek starsieho data ... ale mozno sa medzitym posunul dalej
http://cz.jinykafe.com/blog/2015-07-09-proc-fotim-svatby
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa