Fórum » Vyberáme fotoaparát

Zrkadlo na všetko.

Reconect25
Reconect25 2016-01-17 19:02:26+01
Zdravím, chcel by som sa spýtať, aké zrkadlo je ideálne pre mna. Pozerám po canon 7D mkii , canon 70D , canon 5D mkiii alebo nikon d7200 , nikon d750 , nikon d810. Samozrejme tu platí čím nižšia cena tým lepšie pre mna a pre vetšiu výbavu objektívou a dalsich veci, samozrejme potrebujem kvalitnú obrazovú kvalitu (fotenie svadby, portrety, wildlife a sem tam nejaké závodné akcie). Neviem či je v tomto najlepší FF alebo Aps-c. Akú zostavu by ste mi doporučili? do 4500 eur? Aby boli aj ludia zo svadby spokojný aj aby bola spokojná moja penaženka.

Ďakujem za vaše rady a prajem pekný deň.

blahoslav J B Art
2016-01-18 17:48:00+01
príspevok od: JohnNewton
Skvelá rada ako si skomplikovať život....fotografovať tromi fotoaparátmi miesto jedného.
ako vies, ze 'vd' foti svadby len 1 fotakom? ... inak Vojta argumentoval tym, ze je to pohotovejsie, mat na sebe 2 fotaky s roznymi objektivmi, ako 1 fotak a prehadzovat objektivy ...
tazko mozem porovnavat Vojtu s 'vd', ked tu v portfoliu ma len zopar svadobnych fotiek starsieho data ... ale mozno sa medzitym posunul dalej

JohnNewton
2016-01-18 17:55:37+01
príspevok od: blahoslav J B Art
ako vies, ze 'vd' foti svadby len 1 fotakom? ... inak Vojta argumentoval tym, ze je to pohotovejsie, mat na sebe 2 fotaky s roznymi objektivmi, ako 1 fotak a prehadzovat objektivy ...
tazko mozem porovnavat Vojtu s 'vd', ked tu v portfoliu ma len zopar svadobnych fotiek starsieho data ... ale mozno sa medzitym posunul dalej
Dobrým zrkadlom pokryje všetky foto žánre, to sa o Fuji vzhľadom k rôznym obmedzeniam povedať nedá. Ale ja nie som dobrý radca, lebo podľa mňa aj tak polovica svadobných foto skončí po pár rokoch v koši, niektoré aj potrhané.....

vd
2016-01-18 18:50:42+01
príspevok od: blahoslav J B Art
doporucujem prechod z FF na System Fuji X ... ako to urobil profesionalny svadobny fotograf Vojta, foti prevazne s 2x Fuji X-T1 a pevnymi sklami, ale aj X100 ... bol som na jeho prednaske ako nafotit 'svadobny pribeh'

http://cz.jinykafe.com/blog/2015-07-09-proc-fotim-svatby
to je uplne jedno čím to nafotiš...

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()