Fórum » Vyberáme fotoaparát

Nikon D7100 vs. Canon 7D

alka
alka 2016-01-28 16:30:54+01
Zdravim Vas rozmyslam o kupe zrkadlovky a neviem sa rozhodnut.Ci si mam zakupit uplne novy Nikon D7100,alebo ci mi postaci ojazdeny 4 rocny Canon 7d s 10 000 zabermy.Canon 7D sa mi velmi paci,ale na novu Mark II nemam az tolko ..... Este chcem dodat predtym som mala Nikon D3100 ale chcem zmenu. Dakujem

Roman Point
2016-02-01 16:30:29+01
príspevok od: rudop78
Toto nieje o podnikateloch milionaroch, ako pises. Problem je v tom, ze pre slovensky trh je cena ake je. Dam ti priklad - Velkoobchodna cena distributora nap. Tamron - 150-600mm je vratane dph 1139,- Za tolko to kupim ja ako podnikatel-predajca techniky. Na internete to kupis za nizsiu cenu ako ja z velkoskladu priamo od slovenskeho dovozcu a to je od cca 1100 s dph. Tak mi povedz ako sa da na tomto zarobit milion za rok . A takto je to vo vacsine pripadov, nie len vo fototechnike. Proste oficialne velkosklady a dodavatelia pre SK mavaju casto horsie ceny ako sa to predava uz koncovemu spotrebitelovi na e-shopoch.
Navine je ale distribútor zastupiteľ značky na slovensku. Tento problém bol odjakživa. Hlava si neváži zbytok tela ale hocikomu čo vlastni stôl pc s pripojením na internet dá hlava lepšiu cenu. Ktohovie prečo. Toto sa týka všeobecne. Podobne je na tom aj automobilový priemysel. Kedy majiteľ oficiálneho servisu a predajne fiat alfa lancia musel kúpiť auto od Fiat Slovensko priamo. Pretože jeho nákupná cena vozidla bola stále o 10-13% vyššia než od Zástupcu značky na slovensku. Ten zástupca samozrejme nie je od predaja.. Jednalo sa o Lanciu Thesis ktorá stála 6 rokov dozadu 50 000€ a tam už tých 12-13% človek vidí.. Neviem netuším prečo je to tak.. Ale je to divne

suletylu
2016-02-01 19:51:30+01
Kupoval som od Zola nikonacku 85.doma som poskusal a zdala sa mi trochu mimo makka.nevedel som posudit ci je kusok mimo focus alebo co to moze byt... Zavolal som mu, povedal o co ide a o tyzden ked mal cestu okolo tak doniesol druhy kus na vymenu.bezproblemova komunikacia a aj cena super. Budem riesit v blizkej buducnosti aj tamron 24-70 a urcite zase cez neho. 3 dni dozadu mi zase z eglobalu prisla D750.a cena? 1378€ bez dalsich poplatkov.chceli kopec potvrdeni mojej totoznosti kedze bolo platene kartou inej osoby ako bola dodacia adresa a moj ucet na web stranke.poslal som co bolo treba a cakal. Cele toto vybavovanie trvalo sice dlhsie ale 500€ vo vacku za co mam polovicu dalsieho skla, popripade skoro zaplateny cely tamron.

Ps : nejake danove uniky a podobne veci je zbytocne riesit.mozeme sa snazit byt podstivi, dodrziavat pravidla, odvadzat dane aby "stat" mal a ekonomika rastla... Ale na druhej strane ten "stat" rozkrada co sa da a este sa nam aj smeje do tvare... Kaslat na to.zarob si ako vies. Odzub stat ako sa len da aby si mal ty pre seba a svoju rodinu. Nemyslim tym samozrejme okradat ludi s ktorymi robis/obchodujes.

alka
2016-02-02 21:09:09+01
príspevok od: katarinkaDZ
ja som si objednala D7100 z eglobal pred Vianocami a odporúčam (zatial)
v pohode ti to prislo nemala si obavy vrazit do eshopu tolko penazi?.a menu ake tam mas?ako to budes potom riesit so zarukou?

stokinger
2016-02-03 06:25:57+01
príspevok od: alka
v pohode ti to prislo nemala si obavy vrazit do eshopu tolko penazi?.a menu ake tam mas?ako to budes potom riesit so zarukou?
menu zeglobal je anglicke...to je jedina nevyhoda ze tam absentuje ceske alebo sovenske...

rodney
2016-02-03 06:52:41+01
mám z eglobalu D7200 a menu mám aj české, čo som bol prekvapený ,kedže písané bolo že Anglické menu je , ale čestinu obsahoval tiež , takže fakt prekvapenie

suletylu
2016-02-03 09:16:21+01
Ja mam z eglobalu tiez slovenske menu.okrem asi dalsich snad 15 jazykov.

stokinger
2016-02-03 10:28:09+01
príspevok od: suletylu
Ja mam z eglobalu tiez slovenske menu.okrem asi dalsich snad 15 jazykov.
kamarat bral 6D a menu len anglicke spominal mi že to tam aj píšu takže aj pore mna príjemné prekvapenie

Strana 3 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()