Pochybujem, 70d nemá žiaden konektor na pripojenie system bleskov. Teoreticky kúpiť alebo odletovať štandardnú päticu z nejakého starého blesku a prepojiť ju káblom z led svetla na pripojenie externého blesku a prispôsobiť to na sánky blesku 70d tak aby sa kontakty dotýkali. Priorita pri tomto led svetle je hlavne pri trvalom osvetlení.
To je LED svetlo, nie je dovod to prepajat s fotakom. Nie je to blesk aletrvale svetlo.
Dôvod prepájať s foťákom je, má to funkciu že sa dá pužiť ako blesk (vid. video). Foťák konektor nemá a svetlo so sánkami na blesk nekomunikuje. Pokiaľ správne chápem tak by pomohlo niečo takéto shop.ephoto.sk/fomei-sa-1-synchro-adapter-blesku-fomei.html Síce sa mi riešenie s takýmto medzikusom nepáči, no nič lepšie ma nenapadá, ak sa mýlim opravte ma.
Dôvod prepájať s foťákom je, má to funkciu že sa dá pužiť ako blesk (vid. video). Foťák konektor nemá a svetlo so sánkami na blesk nekomunikuje. Pokiaľ správne chápem tak by pomohlo niečo takéto shop.ephoto.sk/fomei-sa-1-synchro-adapter-blesku-fomei.html Síce sa mi riešenie s takýmto medzikusom nepáči, no nič lepšie ma nenapadá, ak sa mýlim opravte ma.
LED sverlo ma niekolkonasobne mensi dosah ako blesk. Ten rezim blesku znamena len to, ze sa zapne len pocas snimania. Mam dve LED svetla a niekolko bleskov. Ke chcem blesk, pouzijem blesk a nebudem znasilnovat LED. Dokonca ja vstavany blesk tvojo fotaku je vyrazne vykonnejsi ako to LED svetlo.
Ano, ten Fomei adapter by mal fungovat, ale osobne to povazujem za hovadinu, vyuzit ho s LED svetlom.
V podstate súhlasím, len odpovedám na dotaz ako to spojazdniť, nie či je to rozumné riešenie. Výrobca tvrdí že to má v blýskajúcom režime 4x väčší výkon, čo nemusí byť veľa, ak to syndicatTV spojazdní mohol by vyskúšať rozdiel oproti vstavanému blesku, zaujímalo by ma aký tam bude rozdiel.
Dakujem za pomoc, som toho isteho nazoru ze origo bles je origo ale chcem to vyskusat ci je fakt vykonnejsi ako povodny? Tak kupim tie sanky a musim este zohnat kabel. A dam vediet ako to dopadlo
Canon 70D + Manfrotto Midi Plus 36 LED Light Panel ???
A chcel by som ho spárovať s foťákom ale neviem aký kábel???
Bol som v 3 obchodoch a ty sú slušne povedané mimo.
Prosím Vas nemá s týmto problémom niekto skúsenosti. ???
Ukážka použitia vo videu v čase 2:17min
https://www.youtube.com/watch?v=2vtzDo4OzSI
Priorita pri tomto led svetle je hlavne pri trvalom osvetlení.
shop.ephoto.sk/fomei-sa-1-synchro-adapter-blesku-fomei.html
Síce sa mi riešenie s takýmto medzikusom nepáči, no nič lepšie ma nenapadá, ak sa mýlim opravte ma.
shop.ephoto.sk/fomei-sa-1-synchro-adapter-blesku-fomei.html
Síce sa mi riešenie s takýmto medzikusom nepáči, no nič lepšie ma nenapadá, ak sa mýlim opravte ma.
Ano, ten Fomei adapter by mal fungovat, ale osobne to povazujem za hovadinu, vyuzit ho s LED svetlom.
Dakujem za pomoc, som toho isteho nazoru ze origo bles je origo ale chcem to vyskusat ci je fakt vykonnejsi ako povodny?
Tak kupim tie sanky a musim este zohnat kabel. A dam vediet ako to dopadlo
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa