Ahojte. Už takmer dva roky používam Canon EOS 600D. Bohužiaľ nie je môj a tak by som si rád zaobstaral niečo svoje. A nevidím príliš veľký zmysel kupovať rovnakú triedu, pretože by som sa chcel posunúť aj so samotnou technikou. Rozpočet mám cca 500 eur, takže pokukávam po Canon 7D, respektíve 60D (bazár samozrejme). Mojím primárnym cieľom sú krajinky, hviezdy a po mimo aj portréty. Video a akciu príliš neriešim. Oplatí sa ísť do tej 7D alebo respektíve zmeniť značku? (I keď rád by som zostal pri Canone). Vopred ďakujem za odpovede
Ahoj no ja mám Nikon D3300 a som s ňou neskutočne spokojná. Ja som podobne zameraná na krajinky a musím uznať že vznikajú nádherné fotografie. Úprimne, lepšie skúsenosti mám s Nikon ako Canon ale možno to je len subjektívne. A čo sa ceny týka je síce niečo cez tých 500€ ale ja som ju kupovala na hej.sk a použila kupóny http://www.kuponyzdarma.sk/hej-sk/. Takže to vlastne aj okolo tých 500 bolo
Super reklamu tu asi robis ale fotak by som tam nekupil ani keby bol lacnejsi o 100 e
Zrkadlovka
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa