Dobrý večer prajem. Pred nejakým časom som predal svoj fotoaparát Nikon D90. Chcem si kúpiť nový model od Nikonu. Nie som náročný užívateľ, postačí mi najnižšia trieda od Nikoni s intuitívnejšim ovládaním. Nikde som nenašiel nejaké priame porovnanie D3500 a D5300. Viem je tam niekoľko ročný rozdiel a cenovo je D5300 o niečo drahšia, ale za to pribaleny objektív 18-105. Viete mi niekto v rýchlosti porovnať tieto modely? Nejedná sa mi o zrovnanie čisto tabuľkových parametrov... Ďakujem
1. Nemusel si predavat D90, lebo je to vlastne lepsi fotak ako obidva uvedene. 2. D3XXX nannizsi rad 3. D5XXX o malo vyssi rad, odlisuje sa otocnym displejom. foti ale rovnako
1. Nemusel si predavat D90, lebo je to vlastne lepsi fotak ako obidva uvedene. 2. D3XXX nannizsi rad 3. D5XXX o malo vyssi rad, odlisuje sa otocnym displejom. foti ale rovnako
Môžem porovnať akurát Nikon D90 a Nikon D5100, ale s Karolom súhlasím len v bode, že sa Nikon D90 lepšie drží a ovláda(ale je to len o zvyku). Čo sa týka obrazového výstupu, tak to je minimálne rozdiel triedy. A na nezaplatenie otočný display. A Nikon D5300 myslím už nemá moaré filter, takže ten výstup bude ešte ostrejší. Bohužiaľ ten objektív už čípu nebude stíhať.Objektív 18-105 je skôr taký cestovateľský - neohúri kvalitou. Ako cestovateľský objektív splní svoju úlohu, ale nič viac.Do triedy 3500 by som nešiel(výklopný display sa zíde). Tu máš link, aby si si vybral adekvátne telo a objektív k nemu.https://www.juzaphoto.com/recensione.php?l=en
D5300 vs D3500
Pred nejakým časom som predal svoj fotoaparát Nikon D90. Chcem si kúpiť nový model od Nikonu. Nie som náročný užívateľ, postačí mi najnižšia trieda od Nikoni s intuitívnejšim ovládaním. Nikde som nenašiel nejaké priame porovnanie D3500 a D5300. Viem je tam niekoľko ročný rozdiel a cenovo je D5300 o niečo drahšia, ale za to pribaleny objektív 18-105. Viete mi niekto v rýchlosti porovnať tieto modely? Nejedná sa mi o zrovnanie čisto tabuľkových parametrov... Ďakujem
2. D3XXX nannizsi rad
3. D5XXX o malo vyssi rad, odlisuje sa otocnym displejom. foti ale rovnako
2. D3XXX nannizsi rad
3. D5XXX o malo vyssi rad, odlisuje sa otocnym displejom. foti ale rovnako
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie