Pekný deň Som tu nová, tak sa vopred ospravedlňujem, ak som náhodou zbytočne založila novú tému, neviem, ako to tu funguje. Každopádne, idem si sem pre rady. Mám možnosť prejsť zo Sony a7 III na Nikon Z7II. Jediné, čo ma však odrádza - recenzie na AF. Chcem sa preto spýtať na vaše reálne skúsenosti Potrebujem to hlavne na svadby, portréty, ale rada by som začala fotiť aj nočnú oblohu. Ďakujem
Zlaty moj, ale teraz si naozaj prestrelil. Ty nezvladas svoje emocie. Si tu jediny kto tu nadava a vyhraza sa ostatnym. A ked ta nenahlasi jozef84 tak ja urcite...
Viem, ze si na hlavu, vela krat si tu spominal, ze sa snazis byt pozitivny.. a do toho tie tvoje sceny.. Nemas vobec problem sam so sebou ked vies, ze klames? Zakazdym napises pravy opak toho, co si tu napisal pred tyzdnom.
Viem, ze si na hlavu, vela krat si tu spominal, ze sa snazis byt pozitivny.. a do toho tie tvoje sceny.. Nemas vobec problem sam so sebou ked vies, ze klames? Zakazdym napises pravy opak toho, co si tu napisal pred tyzdnom.
uz som to tu raz spominal, tie komunisticke maniere vam budu z hlav vytlkat cele generacie, vy nadavat mozete a ostatni musia drzat hubu... ty si ziarivy exemplar
Akoby povedal nejeden vychodny mudrc: Cele toto prezivanie internetu je len prelud, iluzia, netreba to brat tak vazne!
prepac ale NIKTO nie je zvedavy na primitivne poznamky, hadky a osocovanie. Tiez som si X-krat povedal ze nebudem nanho reagovat, ale kam to povedie? k nulovej komunikacii a upadku fora. iba kvoli jednemu exotovy ktory nezvlada svoje emocie... Mne sa vcelku paci koncept tejto stranky, chyba tu len moderator, ktory by to zatrhol, pripadne doticneho nejak penalizoval
"What we've got here is failure to communicate. Some men, you just can't reach. So you get what we had here last week -- which is the way he wants it. Well, he gets it. And I don't like it anymore than you men".
prepac ale NIKTO nie je zvedavy na primitivne poznamky, hadky a osocovanie. Tiez som si X-krat povedal ze nebudem nanho reagovat, ale kam to povedie? k nulovej komunikacii a upadku fora. iba kvoli jednemu exotovy ktory nezvlada svoje emocie... Mne sa vcelku paci koncept tejto stranky, chyba tu len moderator, ktory by to zatrhol, pripadne doticneho nejak penalizoval
problem je, ze vynechavas lieky, vobec nevies co bolo vcera
Asi pred mesiacom (v tzv. Vianocnom case) som sem tajne cumel (a vytrval som nereagovat) a vsimol som si ze administrator zmazal niekolko stran tychto zbytocnych veci, tak asi to premaze zas!
Niektore pozorovania su celkom roztomile: Napriklad jeden diskutujuci nadava inemu ze je na hlavu. Ale nie je potom viac na hlavu ten, co si o druhom mysli ze je na hlavu, a napriek tomu stale s nim komunikuje alebo mu nadava!?
Niektore pozorovania su celkom roztomile: Napriklad jeden diskutujuci nadava inemu ze je na hlavu. Ale nie je potom viac na hlavu ten, co si o druhom mysli ze je na hlavu, a napriek tomu stale s nim komunikuje alebo mu nadava!?
Ty sa tu tiez objavis uz ked je po vsetkom, ked to tu niekto udrziava len aby to neutichlo. Zaregistroval si ako vznikla tato debata? Alebo ti je to jedno a potreboval si tiez priliat olej iba preto lebo sme mali spolu tiez volakedy problem.. Kde si bol ked sa to cele zacalo, ked tu nechutne urazali zeny na fotografiach, mydlil si si ruky, ze sak pockam si a tiez to okorenim. Uz som sa ta vela krat pytal kde si bol ked to zacalo, ako jeden z nich, nikdy si neodpovedal.
Asi pred mesiacom (v tzv. Vianocnom case) som sem tajne cumel (a vytrval som nereagovat) a vsimol som si ze administrator zmazal niekolko stran tychto zbytocnych veci, tak asi to premaze zas!
Myslím, že to tentoraz to už neporieši zmazať pár strán...zašlo to priďaleko, problém by sa nevyriešil, len zhoršil. Trpezlivosť.
Ked tu tebe ini nechutne nadavali si bol ticho, ani si nepipol, nevadilo ti to.. ja ti tu vobec nenadavam tak asi preto si na mna trufnes. www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/690481/kamaratky-ale-dlhy/?s=critics Precitaj ako take situacie vznikaju, tak ako je to pod tou fotografiou je to uplne vzdy, idiot.
A ked ti tu ini nadavali, kto si ta zastal? Ja jediny.. ty si tiez na hlavu.
vymazal a myslim ze stopol komentovanie...co je len take rychle riesenie ktorym sa problem len presunie inam.
ved nie kazdy mame na vsetko rovnaky nazor, ale preco sa mam nechat urazat, len preto ze mam iny alebo opacny nazor.
vymazal a myslim ze stopol komentovanie...co je len take rychle riesenie ktorym sa problem len presunie inam.
ved nie kazdy mame na vsetko rovnaky nazor, ale preco sa mam nechat urazat, len preto ze mam iny alebo opacny nazor.
tebe naozaj nedochadza, ze ty si zacal prvy urazat? neurazaj ty nebudu ani teba urazat, nic take sa ti do usi este nedonieslo? uz ta mi zacina byt naozaj luto, ako keby si bol naozaj z pomocnej..
tebe naozaj nedochadza, ze ty si zacal prvy urazat? neurazaj ty nebudu ani teba urazat, nic take sa ti do usi este nedonieslo? uz ta mi zacina byt naozaj luto, ako keby si bol naozaj z pomocnej..
to ze ti vyvratim tvoje tvrdenie neznamena ze ta urazam!!! ...to ze sa ty urazis je len tvoj problem, ktory nikoho nezaujima.
pozri sa ja toto ukoncujem, naozaj toto nikoho nezaujima.
ak mas potrebu ma este provokovat mozem ti poslat adresu a skus mi to prist povedat osobne vysvetlim ti co znamena urazka...
to ze ti vyvratim tvoje tvrdenie neznamena ze ta urazam!!! ...to ze sa ty urazis je len tvoj problem, ktory nikoho nezaujima.
ak mas potrebu ma este provokovat mozem ti poslat adresu a skus mi to prist povedat osobne vysvetlim ti co znamena urazka...
Ty si popri tomto vsetkom alebo z toho ako tu niektori na mna utocite, nepochopil, ze ja sa neurazam? Keby som bol urazlivy uz davno tu nie som, logicke Ja som nereagoval na teba preto tak, ze by ma nieco urazilo, reagoval som tak preto, lebo ty si zacal s tym urazanim a nadavanim, ty si zacal s navazanim sa do mojej galerie... ked som ti to vsetko oplatil aby si vedel ake to je, zacal si kopat este viac. Ty nechapes, ze ty si zacal skakat do mna nadavkami, ved si to tu aj sam nedavno napisal, ze ty si s tym zacal, preco do pekla teraz tvrdis, ze ja som s tym zacal? Je to moc zlozite pre teba pochopit to? Pritom je to take jednoduche
Nikon vs. Sony
Som tu nová, tak sa vopred ospravedlňujem, ak som náhodou zbytočne založila novú tému, neviem, ako to tu funguje. Každopádne, idem si sem pre rady. Mám možnosť prejsť zo Sony a7 III na Nikon Z7II. Jediné, čo ma však odrádza - recenzie na AF. Chcem sa preto spýtať na vaše reálne skúsenosti
Nemas vobec problem sam so sebou ked vies, ze klames? Zakazdym napises pravy opak toho, co si tu napisal pred tyzdnom.
Cele toto prezivanie internetu je len prelud, iluzia, netreba to brat tak vazne!
Nemas vobec problem sam so sebou ked vies, ze klames? Zakazdym napises pravy opak toho, co si tu napisal pred tyzdnom.
Cele toto prezivanie internetu je len prelud, iluzia, netreba to brat tak vazne!
Mne sa vcelku paci koncept tejto stranky, chyba tu len moderator, ktory by to zatrhol, pripadne doticneho nejak penalizoval
Some men, you just can't reach.
So you get what we had here last week -- which is the way he wants it.
Well, he gets it.
And I don't like it anymore than you men".
https://youtu.be/-ucDiz3GYrg?si=jIYFhrA9FNDiIbmW
Mne sa vcelku paci koncept tejto stranky, chyba tu len moderator, ktory by to zatrhol, pripadne doticneho nejak penalizoval
Napriklad jeden diskutujuci nadava inemu ze je na hlavu. Ale nie je potom viac na hlavu ten, co si o druhom mysli ze je na hlavu, a napriek tomu stale s nim komunikuje alebo mu nadava!?
Napriklad jeden diskutujuci nadava inemu ze je na hlavu. Ale nie je potom viac na hlavu ten, co si o druhom mysli ze je na hlavu, a napriek tomu stale s nim komunikuje alebo mu nadava!?
Uz som sa ta vela krat pytal kde si bol ked to zacalo, ako jeden z nich, nikdy si neodpovedal.
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/690481/kamaratky-ale-dlhy/?s=critics
Precitaj ako take situacie vznikaju, tak ako je to pod tou fotografiou je to uplne vzdy, idiot.
uz ta mi zacina byt naozaj luto, ako keby si bol naozaj z pomocnej..
uz ta mi zacina byt naozaj luto, ako keby si bol naozaj z pomocnej..
...to ze sa ty urazis je len tvoj problem, ktory nikoho nezaujima.
...to ze sa ty urazis je len tvoj problem, ktory nikoho nezaujima.
Ja som nereagoval na teba preto tak, ze by ma nieco urazilo, reagoval som tak preto, lebo ty si zacal s tym urazanim a nadavanim, ty si zacal s navazanim sa do mojej galerie... ked som ti to vsetko oplatil aby si vedel ake to je, zacal si kopat este viac.
Ty nechapes, ze ty si zacal skakat do mna nadavkami, ved si to tu aj sam nedavno napisal, ze ty si s tym zacal, preco do pekla teraz tvrdis, ze ja som s tym zacal?
Je to moc zlozite pre teba pochopit to? Pritom je to take jednoduche