Zakaždým, keď idem cez víkend von na vysokohorskú túru, bzučí okolo mňa dron, ak nie dva. Normálne uvažujem, že aj ja by som si jeden taký.
Je dron fasa vec na fotografovanie?
Chcel by som sa vyvarovať chyby, ktorú som už urobil X-krát v živote:
Keď s niečím začínam a kupujem si prvú vec daného druhu, kúpim si len takú lacnú základnú, že veď to mi stačí na začiatok, kým sa naučím. O pár mesiacov ale zistím, že základná lacná vec má prudké obmedzenia a že by som predsa len potreboval tú lepšiu drahšiu. Tak pekne krásne pod cenu predám alebo niekomu darujem to, čo som kúpil a miniem peniaze za pokročilejšiu verziu.
To je blbosť. Chcel by som sa tomu vyvarovať.
Napríklad píšu, že DJI Mini 4 Pro je najlepší dron pre začiatočníka a často jediný dron, ktorý bude človek potrebovať. Ale fakt? Či ho zase budem o pár mesiacov predávať a kupovať Mavic 3 Pro?
ty pises tieto blbosti z blazninca? rybie oko na drone? a co by si s tym fotografoval? mas predstavu ako foti rybie oko? zavesit 3/4 fotak na silnejsi dron? ako bude prenasat signal? a naco by to do riti robil, ked ten mavic je to iste ale podstatne lacnejsie?
Toto je fotené so Samyangom rybím okom... a je ľahučký, stačí nastaviť hyperfokálnu vzdialenosť. www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/681210/lucky/?s=photos Ten námet čo dal K1000 by sa dal na jeden záber a neboli by to vôbec nudné zábery. Ďialkové ovládania foťákov existujú.
a preco? teba presvedcit? naozaj nevies, ze existuju tisice roznych druhov dronov a stovky tych ktore unesu do 5kg? blbec
Zasa chceš uzavrieť debatu, že sa to vlákno zamkne po tvojich urážkach? Mňa toto naozaj zaujíma. Ak nemáš nič konkrétne k téme, tak zalez a nereaguj na mňa.
Toto je fotené so Samyangom rybím okom... a je ľahučký, stačí nastaviť hyperfokálnu vzdialenosť. www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/681210/lucky/?s=photos Ten námet čo dal K1000 by sa dal na jeden záber a neboli by to vôbec nudné zábery. Ďialkové ovládania foťákov existujú.
dostavame sa tam, ze netusis o com pises, videl si uz nejake dialkove ovladanie fotoaparatu co prenasa obraz? ja nie alemozno take existuje no ale povedz na co by take dialkove ovladanie vyrabali ked existuju appky ktore to dokazu v mobile? ALE ten signal funguje max na 15 metrov. Tie moduly ktore to dokazu prenasat bez oneskorenia su podstatne drahsie. samotny ovladac na mavic2 pro.. minimalne 5 rokov stary model stoji 600 eur
Zasa chceš uzavrieť debatu, že sa to vlákno zamkne po tvojich urážkach? Mňa toto naozaj zaujíma. Ak nemáš nič konkrétne k téme, tak zalez a nereaguj na mňa.
len tu nezacni moralizovat prosim, v tejto debate boli z vasej strany popisane uz ovela horsie urazky a nic, blbec a nie len v tejto debate a uzavreli debaty lebo ste s tym zacali vy
prepac, mas pravdu v tom, ze existuju zaraidenia na prenos obrazu, cez kabel.. to ma nenapadlo, ze sa da dron spojit kablom na monitor, to hej, to je potom ina tak sorry
a ty tu niekomu davas rady.. asi si vobec neuvedomujes, ze 12 rocne dieta teba hocikedy tromfne uplne v hocicom
Napríklad nedávno som bol na jednej rozhľadni, aj som tu o tom písal. Pripájam dve fotky (nie moje - z internetu). Prvá je taká, ktorú môžeš urobiť s fotoaparátom. Druhú môžeš urobiť len s dronom. (Na tom mieste je povolené používať dron, dva tam bzučali keď som tam bol).
Takéto niečo je mojím cieľom, ako tá druhá fotka. Zábery z nevšedných, nedostupných uhlov.
skoda, ze je to tak drasticky zmensene, rad by som si to pozrel v lepsej kvalite
Milí borci, ponechajte prosím aspoň jedno vlákno odomknuté - už len preto nech si náhodný okoloidúci nemyslí že akí sú tí fotografi trotli
O tom či bude vlákno odomknuté alebo uzavreté / vymazané žiaľ nerozhodujeme my. Ak si pozrieš stranu 16. Miestny troll sa porozpráva aj sám zo sebou.
Na druhú stranu keď si odmyslíš príspevky miestneho trolla bola by to vcelku normálna diskusia.
Žiaľ z mne nie jasných dôvodov ephoto ho tu chce. A kým tu bude tento troll - ephoto sa žiaľ nikam neposunie a nových užívateľov tento "bordel" odstraší.
Ono to tu žiaľ aj tak nie je moc aktívne. Fotiek je málo - komentárov ešte menej. Kopec dobrých fotografov aj kvôli miestneme expertovi ephoto opustilo alebo sem prestalo priespievať.
A my čo sme ostali vyzeráme v hádkach s nim ako blázni. Ale tak to už býva keď sa rozprávaš s bláznom....
Ak vidíš ty nejaké riešenie tejto patovej sitácie. Rád sa nechám inšpirovať.
, ok tak treba študovať ďalej. Myslím, že sme niektoré cesty k tvojmu cieľu presondovali. Ale ešte sú niektoré, ktoré môžu viesť k cieľu. Silnejší dron bez kamery a riešiť pripevnenie aspoň 4/3 ľahšieho foťáku s ľahkou optikou (možno aj rybie oko...) a prepojiť.
Čo si, to je príliš zložité. Ja chcem len kúpiť, lietať, a fotiť, nie doma majstrovať.
To by bolo ako niektorí moji známi motorkári - kúpia si motorku a potom len na nej doma majstrujú a majstrujú. Tuningujú a čo všetko. O rok sa tá motorka ani nepodobá na seba. Ale že by radšej jazdili, to nie 😄
Čo si, to je príliš zložité. Ja chcem len kúpiť, lietať, a fotiť, nie doma majstrovať.
To by bolo ako niektorí moji známi motorkári - kúpia si motorku a potom len na nej doma majstrujú a majstrujú. Tuningujú a čo všetko. O rok sa tá motorka ani nepodobá na seba. Ale že by radšej jazdili, to nie 😄
O tom či bude vlákno odomknuté alebo uzavreté / vymazané žiaľ nerozhodujeme my. Ak si pozrieš stranu 16. Miestny troll sa porozpráva aj sám zo sebou.
Na druhú stranu keď si odmyslíš príspevky miestneho trolla bola by to vcelku normálna diskusia.
Žiaľ z mne nie jasných dôvodov ephoto ho tu chce. A kým tu bude tento troll - ephoto sa žiaľ nikam neposunie a nových užívateľov tento "bordel" odstraší.
Ono to tu žiaľ aj tak nie je moc aktívne. Fotiek je málo - komentárov ešte menej. Kopec dobrých fotografov aj kvôli miestneme expertovi ephoto opustilo alebo sem prestalo priespievať.
A my čo sme ostali vyzeráme v hádkach s nim ako blázni. Ale tak to už býva keď sa rozprávaš s bláznom....
preco si myslis, ze to nebolo smerovane aj na teba, nedavno tu musel jeden zmazat fotografiu lebo si mu ju celu zas..l montujes sa uplne do kazdej debaty len aby si vyprovokoval hadku a tie zamknute temy su hlavne kvoli tebe to najhnusnejsie co stretlo tuto stranku si ty, aj po vizualnej aj po mentalnej stranke
OK. Tak už len počkať, keď príde nová verzia DJI. Poprípade aj zobrať nejakú staršiu s 1" alebo 4/3 snímačom. Držím prsty.
Je dron fasa vec?
Normálne uvažujem, že aj ja by som si jeden taký.
Je dron fasa vec na fotografovanie?
Chcel by som sa vyvarovať chyby, ktorú som už urobil X-krát v živote:
Keď s niečím začínam a kupujem si prvú vec daného druhu, kúpim si len takú lacnú základnú, že veď to mi stačí na začiatok, kým sa naučím. O pár mesiacov ale zistím, že základná lacná vec má prudké obmedzenia a že by som predsa len potreboval tú lepšiu drahšiu. Tak pekne krásne pod cenu predám alebo niekomu darujem to, čo som kúpil a miniem peniaze za pokročilejšiu verziu.
To je blbosť. Chcel by som sa tomu vyvarovať.
Napríklad píšu, že DJI Mini 4 Pro je najlepší dron pre začiatočníka a často jediný dron, ktorý bude človek potrebovať.
Ale fakt? Či ho zase budem o pár mesiacov predávať a kupovať Mavic 3 Pro?
Vďaka vopred za názory a rady.
Aspoň nejaký úžitok z teba bude.
Čakám. A myslím, že to zaujíma aj ostatných.
zavesit 3/4 fotak na silnejsi dron? ako bude prenasat signal? a naco by to do riti robil, ked ten mavic je to iste ale podstatne lacnejsie?
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/681210/lucky/?s=photos
Ten námet čo dal K1000 by sa dal na jeden záber a neboli by to vôbec nudné zábery.
Ďialkové ovládania foťákov existujú.
Ak nemáš nič konkrétne k téme, tak zalez a nereaguj na mňa.
Ten námet čo dal K1000 by sa dal na jeden záber a neboli by to vôbec nudné zábery.
a nie len v tejto debate a uzavreli debaty lebo ste s tym zacali vy
www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/693887/vryte-do-pamate/?s=photos
Pripájam dve fotky (nie moje - z internetu). Prvá je taká, ktorú môžeš urobiť s fotoaparátom. Druhú môžeš urobiť len s dronom.
(Na tom mieste je povolené používať dron, dva tam bzučali keď som tam bol).
Takéto niečo je mojím cieľom, ako tá druhá fotka. Zábery z nevšedných, nedostupných uhlov.
ponechajte prosím aspoň jedno vlákno odomknuté - už len preto nech si náhodný okoloidúci nemyslí že akí sú tí fotografi trotli
Ak si pozrieš stranu 16. Miestny troll sa porozpráva aj sám zo sebou.
Ono to tu žiaľ aj tak nie je moc aktívne. Fotiek je málo - komentárov ešte menej.
Kopec dobrých fotografov aj kvôli miestneme expertovi ephoto opustilo alebo sem prestalo priespievať.
Ak si pozrieš stranu 16. Miestny troll sa porozpráva aj sám zo sebou.
Ono to tu žiaľ aj tak nie je moc aktívne. Fotiek je málo - komentárov ešte menej.
Kopec dobrých fotografov aj kvôli miestneme expertovi ephoto opustilo alebo sem prestalo priespievať.
montujes sa uplne do kazdej debaty len aby si vyprovokoval hadku a tie zamknute temy su hlavne kvoli tebe
to najhnusnejsie co stretlo tuto stranku si ty, aj po vizualnej aj po mentalnej stranke