Fórum » Vyberáme fotoaparát

Je dron fasa vec?

K1000
K1000 2024-08-22 10:34:53+02
Zakaždým, keď idem cez víkend von na vysokohorskú túru, bzučí okolo mňa dron, ak nie dva.
Normálne uvažujem, že aj ja by som si jeden taký.

Je dron fasa vec na fotografovanie?

Chcel by som sa vyvarovať chyby, ktorú som už urobil X-krát v živote:

Keď s niečím začínam a kupujem si prvú vec daného druhu, kúpim si len takú lacnú základnú, že veď to mi stačí na začiatok, kým sa naučím. O pár mesiacov ale zistím, že základná lacná vec má prudké obmedzenia a že by som predsa len potreboval tú lepšiu drahšiu. Tak pekne krásne pod cenu predám alebo niekomu darujem to, čo som kúpil a miniem peniaze za pokročilejšiu verziu.

To je blbosť. Chcel by som sa tomu vyvarovať.

Napríklad píšu, že DJI Mini 4 Pro je najlepší dron pre začiatočníka a často jediný dron, ktorý bude človek potrebovať.
Ale fakt? Či ho zase budem o pár mesiacov predávať a kupovať Mavic 3 Pro?

Vďaka vopred za názory a rady.

Paladin25
2024-09-11 18:42:31+02
príspevok od: gytheio
odpovedal som.. neocakaval som vobec, ze ty nieco z toho pochopis

u vas je to asi tak, ked si nepozriete video na you tube, neviete, nemate sancu nieco vymysliet na nieco prist
Paľko celé som si to prečítal a tvoja odpoveď - nikde.

Nechcem hovoriť že si klamár (hoc si) ale ...

Ak sa ale mýlim - vieš mi zopakovať ešte raz odpoveď na otázku ako spravím s tým GoPro fotku ekvivalentnú fotke z drona, ktorý je 20m nad vodopádom bez použitia drona?
0
0

gytheio
2024-09-11 18:46:54+02
príspevok od: Paladin25
Paľko celé som si to prečítal a tvoja odpoveď - nikde.

Nechcem hovoriť že si klamár (hoc si) ale ...

Ak sa ale mýlim - vieš mi zopakovať ešte raz odpoveď na otázku ako spravím s tým GoPro fotku ekvivalentnú fotke z drona, ktorý je 20m nad vodopádom bez použitia drona?
dam ti napovedu, neprekrucaj, vobec som to nenapisal tak ako to tu ty prezentujes

keby si miesto tych blbosti ako nakydas na mna a moju rodinu rozmyslal nad tym ako fotografovat, nebol by si taky arogantny idiot na ephote
-1
0

roka222
2024-09-11 18:49:21+02
tak ale potom budeš potrebovať tú gumipušku aby si ho zostrelil a foťák ti pristál
Potrebuješ lokalizačný modul ono to spadne samo .
Máš natočené , oko sa balón zďaluje a potom podá .
0
2

Paladin25
2024-09-11 19:01:49+02
dam ti napovedu, neprekrucaj, vobec som to nenapisal tak ako to tu ty prezentujes

keby si miesto tych blbosti ako nakydas na mna a moju rodinu rozmyslal nad tym ako fotografovat, nebol by si taky arogantny idiot na ephote
Paľko jediný arogantný človek na tomto portály ktorého poznám si žiaľ ty - takže asi si si opäť len nastavil zrkadlo svojim príspevkom.

Ale vráťme sa k podstate nášho sporu:

Napísal si:

"predsa existuju vodotesne drony ktore fotografuju v kvalite ako najnovsie dji.. a k comu ti je treba pri vodopade vodotesny dron? to riziko cas peniaze kym by si spravil kvalitne foto vodopadu.. to iste a mozno aj kvalitnejsie spravis aj s Gopro, samozrejme aj omnoho lacnejsie"

Takže píšeš že netreba vodotesný dron. - je to tak?
Ale že sa to dá možno aj kvalitnejšie s GoPRO.

Môžeš mi vysvetliť teda tvoju myšlienku? Lebo ja tam čítam - nepotrebuješ dron stačí ti na to isté GoPRO. Možno sa mylim budem rád keď mi to vysvetlíš.
0
0

Paladin25
2024-09-11 19:03:03+02

Paľko jediný z nás čo niečo kydá si ty. Či už tu alebo vo svojom voľnom čase. To je žiaľ fakt...

0
0

Paladin25
2024-09-11 19:05:51+02
príspevok od: roka222
Potrebuješ lokalizačný modul ono to spadne samo .
Máš natočené , oko sa balón zďaluje a potom podá .
0
0

gytheio
2024-09-11 19:07:15+02
Paľko jediný arogantný človek na tomto portály ktorého poznám si žiaľ ty - takže asi si si opäť len nastavil zrkadlo svojim príspevkom.

Ale vráťme sa k podstate nášho sporu:

Napísal si:

"predsa existuju vodotesne drony ktore fotografuju v kvalite ako najnovsie dji.. a k comu ti je treba pri vodopade vodotesny dron? to riziko cas peniaze kym by si spravil kvalitne foto vodopadu.. to iste a mozno aj kvalitnejsie spravis aj s Gopro, samozrejme aj omnoho lacnejsie"

Takže píšeš že netreba vodotesný dron. - je to tak?
Ale že sa to dá možno aj kvalitnejšie s GoPRO.

Môžeš mi vysvetliť teda tvoju myšlienku? Lebo ja tam čítam - nepotrebuješ dron stačí ti na to isté GoPRO. Možno sa mylim budem rád keď mi to vysvetlíš.
si vazne idiot??? nevidis ten rozdiel co pises ty a co som pisal ja? povedz ty aj niekde pracujes? si schopny normalne existovat alebo prezivas v nejakom ustave? preco do riti pises dookola to iste ked vobec nechapes co je tam napisane???
si ty vobec clovek alebo msi nejaka skamenelina alebo si padnute poleno alebo tehla? ako je mozne, ze si tak tupy?
-1
0

gytheio
2024-09-11 19:08:20+02
Paľko jediný z nás čo niečo kydá si ty. Či už tu alebo vo svojom voľnom čase. To je žiaľ fakt...

vies o tom, ze si uboziak? co to ma s tym vsetkym spolocne?
-1
0

Paladin25
2024-09-11 19:10:35+02
príspevok od: jozef84
Idem pozrieť aké krytie majú. Nikde som to nezachytil v špecifikáciách.
Našiel som toto:

DJI Mavic Pro - IP43
DJI Phantom 4 Pro V2.0 - IP45
DJI Mavic 2 - IP54

https://skykam.co.uk/are-dji-drones-waterproof/
0
1

Paladin25
2024-09-11 19:12:37+02
si vazne idiot??? nevidis ten rozdiel co pises ty a co som pisal ja? povedz ty aj niekde pracujes? si schopny normalne existovat alebo prezivas v nejakom ustave? preco do riti pises dookola to iste ked vobec nechapes co je tam napisane???
si ty vobec clovek alebo msi nejaka skamenelina alebo si padnute poleno alebo tehla? ako je mozne, ze si tak tupy?
Takže namiesto toho aby si slušne a normálne vysvetlil tú máme zasa len text plný nezmyselných urážok.

Presne tak Paľko máš pravdu. Toto ma presvedčilo.

Ale možno len zasa si si nastavil zrkadlo a prezradil si nám zasa niečo viac o tebe.
0
0

Paladin25
2024-09-11 19:15:48+02
vies o tom, ze si uboziak? co to ma s tym vsetkym spolocne?
Nie Paľko neviem o tom že by som bol úbožiak.

Môžem sa spýtať manželky a dcéry či si to o mne myslia, ale viem aká bude odpoveď.

Koho sa však Paľko spýtaš ty? A aká by bola odpoveď...
0
0

gytheio
2024-09-11 19:19:13+02
Takže namiesto toho aby si slušne a normálne vysvetlil tú máme zasa len text plný nezmyselných urážok.

Presne tak Paľko máš pravdu. Toto ma presvedčilo.

Ale možno len zasa si si nastavil zrkadlo a prezradil si nám zasa niečo viac o tebe.
naozaj? tak predsa si nic nepochopil, poleno
-2
0

gytheio
2024-09-11 19:21:18+02
Viem, ze mi redakcia neodpovie, ale opytam sa.. preco tomuto uboziakovy dovolite aby tu nejakym sposobom urazal rodinu niekoho ineho?
Ste v tej redakcii naozaj taki idioti? Vam sa to paci?
-2
0

JohnNewton
2024-09-11 19:49:51+02
Viem, ze mi redakcia neodpovie, ale opytam sa.. preco tomuto uboziakovy dovolite aby tu nejakym sposobom urazal rodinu niekoho ineho?
Ako sa do hory volá, až kým sa ucho nedtrhne....🤗
0
3

gytheio
2024-09-11 19:52:52+02
príspevok od: JohnNewton
naozaj? ukaz mi kedy som sa navazaj do jeho deti alebo zeny? alebo kedy som komentoval jeho rodinu toho uboziaka
-3
0

gytheio
2024-09-11 19:53:39+02
to nie je normalne co si ten idiot dovoluje
-2
0

JohnNewton
2024-09-11 20:03:09+02
naozaj? ukaz mi kedy som sa navazaj do jeho deti alebo zeny? alebo kedy som komentoval jeho rodinu toho uboziaka
Ja sa čudujem, že sa čuduješ, či je nejaký súpis nadávok, urážok, vyhrážok
ktoré Ty považuješ za Tvoj štandard a potom tie, ktoré nie ?
0
1

Paladin25
2024-09-11 20:03:46+02
Paľko kde som prosím ťa urazil tvoju rodinu?

Vieš mi to odcitovať?
0
1

Paladin25
2024-09-11 20:04:58+02
to nie je normalne co si ten idiot dovoluje
Vieš že presne toto si väčšina diskutujúcich a pravdepodobne aj čitajúcich hovorí o tebe?

Takže ak si to písal na seba - dávam ti zapravdu!
0
0

Paladin25
2024-09-11 20:07:09+02
príspevok od: JohnNewton
To hádam nie on tu môže každého urážať a nadávať a my mu nemôžeme ani len naznačiť...
0
0

Strana 25 z 26

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()