ok ale neviem ktory zobrat ten powershot sx120 ma lepsi zoom ale ze ma velku chromaticku aberaci neviem co bude ovplyvnene ?? a nevies ze kolko mb ma tak 10 minut full hd videa?
ok ale ze zapory toho canonu su Silná chromatická aberace aj objektiv ma ohnisko od 34mm myslim neni to nejak moc vadne ?? a 20 sekund videa rozlisenie 640x480 maa 30mb neni to dajak vela ?
Ak chces ine video, kašli na Canon. Tie male kompakty od nich nie su vhodne na video. Už ti písali, ak chces silou mocou niečo nove, skus Panasonic, brat ma TZ3-ku, tak viem.
osobne by som tiež volil bazár, staršia zrkadlovka sa dá kúpiť lacno, ale ked si si istý že zrkadlovka nie tak choď do obchodu a nechaj si predviesť spomínané modely, niektorý z nich ta osloví viac......kašli na recenzie, sú subjektívne a píšu ich náročný fotografi ktorí majú prísny meter (nemyslím to v zlom) tvoje požiadavky na foták môžzu byť úplne iné....
ak sa chceš seriózne venovať fotografii tak trochu došetri a choď do zrkadla, ale ak nie je to v podstate jedno, hocijaký moderný aktuálny kompakt ti splní tvoje priority a značka je viacmenej iba vecou vkusu...
Fotak do 200€
http://www.alza.sk/fujifilm-finepix-s2500hd-d161227.htm
alebo
http://www.alza.sk/canon-powershot-sx120-is-d135246.htm
co by bolo lepsie ?
www.ephoto.sk/fototechnika/bazar/predam/fotoaparaty/kraj/12021/predam-nikon-d40-18-55-komplet-box/
nevyzera podla popisu vobec zle.
www.ephoto.sk/fototechnika/bazar/predam/fotoaparaty/kraj/12021/predam-nikon-d40-18-55-komplet-box/
nevyzera podla popisu vobec zle.
Ak by som nemal klasickú výchovu a vzdelanie (včítane tanečnej a maturity z rušitiny) poviem : tak ostaň hlúpy ...
Ak by som nemal klasickú výchovu a vzdelanie (včítane tanečnej a maturity z rušitiny) poviem : tak ostaň hlúpy ...
tak potom je toto pre Teba ako ušité:
VP-T1000 2.4\" TFT LCD Screen 12MP 8X Digital Zoom Digital Camera (Black)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa