...z môjho pohľadu:...máš ho prikrátko, ....a expozícií máš nafotených primálo .....................na to aby si to takto zhodnotil...
...to by vyzeralo, aby Ti zrkadlovka nevydržala ani rok....
...keď sa bude bilancovať D5000 tak ako teraz napr. D70 alebo 300D.....spokojnosť bude asi viac na mieste.....
Len som vyhodnotil konkrétne čísla, povedať len mám ho a nekazí sa je nulová informácia... Neriešim či je to foťák tak spoľahlivý ako napr 70 alebo 300, ani či je 12000 záberov veľa alebo málo.
Kto sa veľa pýta : a) veľa sa dozvie ... ak sú tie otázky rozumné b) je za vola ... ak sú tie otázky stupídne c) rozbijú mu držku ... ak sú tie otázky nevhodné
PS1 : a na niektoré odpovede nie sú otázky PS2 : a dávam aj smajlíka
Ja by som sa opýtal asi takto: Aký je váš názor na výklopný displej Nikon D 5000? Pokazil sa už niekomu? Lebo pokaziť sa môže (ako všetko), ide len o to, či sú tie závady časté, ak vôbec sú...
Tu sa musíš spýtať všetko podľa predstáv iných, inak budeš vyzerať ako blbec (v ich očiach) lebo oni vedia všetko najlepšie, aj to, ako sa správne opýtať a nevyzerať tak. Nemajú asi čo robiť, tak buzerujú iných na internete (obvykle začiatočníkov) a snažia sa byť vtipný (sú to starý mazáci, či ako sa tomu nadáva) Pokiaľ s ním budeš zaobchádzať opatrne, nepokazí sa, veď na to je určený
Kto sa veľa pýta : a) veľa sa dozvie ... ak sú tie otázky rozumné b) je za vola ... ak sú tie otázky stupídne c) rozbijú mu držku ... ak sú tie otázky nevhodné
PS1 : a na niektoré odpovede nie sú otázky PS2 : a dávam aj smajlíka
prepac, ale spravas sa ako zakomplexovany chudak, mozno ta otazka nebola formulovana najstastnejsie ale ak mas trochu empatie tak ju lahko pochopis a bud odpovies / poradis alebo nechas tak a mlcis...
prepac, ale spravas sa ako zakomplexovany chudak, mozno ta otazka nebola formulovana najstastnejsie ale ak mas trochu empatie tak ju lahko pochopis a bud odpovies / poradis alebo nechas tak a mlcis...
som zakomplexovany chudak a nemam ziadnu empatiu. a nikdy nikomu neporadim. a nehanbim sa za to .
PS: mam(e) doma (aj) D5000 a displej sa mi na nej neodlomil. Kde robim chybu?
Názor na Nikon D5000
...z môjho pohľadu:...máš ho prikrátko, ....a expozícií máš nafotených primálo .....................na to aby si to takto zhodnotil...
...to by vyzeralo, aby Ti zrkadlovka nevydržala ani rok....
...keď sa bude bilancovať D5000 tak ako teraz napr. D70 alebo 300D.....spokojnosť bude asi viac na mieste.....
Ja som strojár a v škole nám jeden učiteľ vravieval - ozubené koliesko samo osebe sa nepokazí, ale akonáhle sa navlečie na osku, môže sa zadrieť...
a) veľa sa dozvie ... ak sú tie otázky rozumné
b) je za vola ... ak sú tie otázky stupídne
c) rozbijú mu držku ... ak sú tie otázky nevhodné
PS1 : a na niektoré odpovede nie sú otázky
PS2 : a dávam aj smajlíka
Aký je váš názor na výklopný displej Nikon D 5000? Pokazil sa už niekomu?
Lebo pokaziť sa môže (ako všetko), ide len o to, či sú tie závady časté, ak vôbec sú...
a) veľa sa dozvie ... ak sú tie otázky rozumné
b) je za vola ... ak sú tie otázky stupídne
c) rozbijú mu držku ... ak sú tie otázky nevhodné
PS1 : a na niektoré odpovede nie sú otázky
PS2 : a dávam aj smajlíka
a nikdy nikomu neporadim.
a nehanbim sa za to .
a nikdy nikomu neporadim.
a nehanbim sa za to .
ps : ak das hovno na policu lekvar z neho nebude. rovnako ani smajlik za vetou nezmeni jej obsah
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa